Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • zelisca_720x370.jpg

Uravnotežena prehrana

Uporaba zelišč

Vsako zelišče ima svoj okus. Že z majhno zamenjavo arome damo lahko čutom nov navdih. Drobnjak osveži krompir, jajčne jedi in avokado. Omake z drobnjakom dajo ribam in morskim sadežem tisto prav posebno noto. Za omako uporabimo kislo smetano ali jogurt, drobnjak, koper, sol, poper in gorčico. Korenje z dodatkom kopra ima božanski okus pa tudi bučke se lepo navzamejo njegove arome. Koper ima prefinjen okus tudi s špinačo in mladim zeljem. Bazilika pa se ne poda le k paradižnikom, pici ali pestu. Čudovito odišavi tudi jajčevce, grah in fižol, daje odličen okus jagnjetini in teletini, morskim sadežem, jastogu in romarskim pokrovačam.