• zelisca_720x370.jpg

Uravnotežena prehrana

Uporaba zelišč

Vsako zelišče ima svoj okus. Že z majhno zamenjavo arome damo lahko čutom nov navdih. Drobnjak osveži krompir, jajčne jedi in avokado. Omake z drobnjakom dajo ribam in morskim sadežem tisto prav posebno noto. Za omako uporabimo kislo smetano ali jogurt, drobnjak, koper, sol, poper in gorčico. Korenje z dodatkom kopra ima božanski okus pa tudi bučke se lepo navzamejo njegove arome. Koper ima prefinjen okus tudi s špinačo in mladim zeljem. Bazilika pa se ne poda le k paradižnikom, pici ali pestu. Čudovito odišavi tudi jajčevce, grah in fižol, daje odličen okus jagnjetini in teletini, morskim sadežem, jastogu in romarskim pokrovačam.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?