Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

visnjeva_omaka_720x370.jpg

Recepti

Višnjeva omaka

25 min
25 min

Zavrite merlot, sladkor in ingver. Pustite vreti približno 8 minut. Pomešajte kis in malo vode s škrobno moko in dodajte vinu. Mešajte. Dodajte očiščene in razpolovljene češnje ali višnje. Kuhajte še dve minuti. Odstranite ingver in začinite z malo soli ter poprom. Ponudite k pečeni divjačini ali perutnini.

Oglejte si recept na

Sestavine

2020 dag višenj (lahko tudi zmrznjeneh)
22 dl merlota
11 žlica sladkorja
11 žlica balzamičnega kisa
22 žlički škrobne moke
0 košček ingverja
0 sol, poper