Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

morska_nabodala_naslovna_720x370.jpg
Spar

Jedel.bi recepti

Morska nabodala

60 min
60 min

Limeti ožamemo. Škampove repke solimo in popramo, prelijemo z limetinim sokom in žlico oljčnega olja, dodamo na primerne kose narezan ribji fi le. Vse skupaj začinimo še s čilijevimi laski ali čilijem v prahu in narahlo premešamo. Mariniramo dobre pol ure. Zelenjavo očistimo in operemo. Bučke narežemo na kolobarje, če so večje, kolobarje prepolovimo. Papriko narežemo na manjše kvadratke, debeline rakovih repkov. Na lesena nabodala izmenično nabadamo ribo, zelenjavo in škampove repke. Pokapamo s preostankom marinade in spečemo na žaru.

Oglejte si recept na

Sestavine

200200 g škampovih repkov
100100 g ribjega fileja
11 rumena paprika
11 rdeča paprika
1515 češnjevih paradižnikov
22 bučki
0 mlet čili
0 oljčno olje
0 sol
0 poper