Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?

Spar
Morske dobrote
Orada z limono in olivnim oljem na žaru
25 min


Ribe operemo pod tekočo vodo in narahlo osušimo. Orado solimo, popopramo in pečemo na namiznem ali vrtnem žaru. Ko ribo serviramo, posebej ponudimo limono in hladno stiskano olivno olje.
Priloga
Kot priloga je primerna zelenjava na žaru kot npr. bučke, paradižniki ali pražen krompir.
Nasvet:
Bučke solimo 15 minut pred peko na žaru, da izgubijo malce tekočine. Paradižnike in bučke začinimo in spečemo na žaru ter nato pokapamo z olivnim oljem.
Sestavine
4.0
44 orade
0 sol
0 poper
0 limone
0 olivno olje