Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

orada_720x370.jpg
Spar

Morske dobrote

Orada z limono in olivnim oljem na žaru

25 min
25 min

Ribe operemo pod tekočo vodo in narahlo osušimo. Orado solimo, popopramo in pečemo na namiznem ali vrtnem žaru. Ko ribo serviramo, posebej ponudimo limono in hladno stiskano olivno olje.

Priloga
Kot priloga je primerna zelenjava na žaru kot npr. bučke, paradižniki ali pražen krompir. 

Nasvet:
Bučke solimo 15 minut pred peko na žaru, da izgubijo malce tekočine. Paradižnike in bučke začinimo in spečemo na žaru ter nato pokapamo z olivnim oljem.

Oglejte si recept na

Sestavine

44 orade
0 sol
0 poper
0 limone
0 olivno olje