Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

krepka_enoloncnica_720x370.jpg

Nekaj na žlico

Krepka enolončnica

0 min

Piščančje krače razrežite na dva dela, odstranite kožo in jih 5 minut pražite na dveh žlicah olja. Odstranite jih iz ponve in dajte na toplo. V isti posodi dušite čebulo in česen, dodajte pelate in gost paradižnikov sok ali kašo. Zavrite in dodajte piščančje meso. Prilijte piščančjo juho in začinite. Kuhajte do mehkega. Vmes skuhajte krompir (najboljše na sopari). Na preostalem olju popražite gobe in jih skupaj s kuhanim krompirjem dodajte enolončnici.

Oglejte si recept na

Sestavine

44 piščančje krače
11 pločevinka pelatov
11 dl paradižnikove kaše
1515 dag gob
6060 dag krompirja
33 žlice olivnega olja
0 bazilika
0 peteršilj
0 rožmarin
0 žajbelj
55 strokov česna
0 sol
0 sveže mleti poper
55 dl piščančje juhe