Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

veggie_cufti_naslovna_720x370.jpg
Marko Herič

Jedel.bi recepti

Gratinirani SPAR Veggie čufti s SPAR Veggie krompirjevimi njoki z bučo

60 min
60 min

Čufte pripravimo po navodilih. Nato jih položimo v ognjevarno posodo in posujemo z naribanim parmezanom. Vse skupaj gratiniramo v pečici približno 20 minut. Medtem v slanem kropu skuhamo njoke, ki jih še vroče popečemo v ponvici na maslu. Rukolo dobro operemo in premešamo z oljčnim oljem, balzamičnim kisom, soljo in poprom. Na vrh potresemo nalistan parmezan in popečene pinjole. Čufte serviramo v globoki posodici in dodamopopečene njoke.

Oglejte si recept na

Sestavine

500500 g SPAR Veggie čuftov
300300 g SPAR Veggie krompirjevih njokov z bučo
11 skodelica parmezana
100100 g rukole
33 žlice oljčnega olja
22 žlica balzamičnega kisa
11 žlica popečenih pinjol
3030 g masla
0 sol
0 grobo mlet poper