Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

nabodala_paradiz_720x370.jpg

Ostali recepti

Nabodala z rumenim in rdečim paradižnikom

12 min
12 min

Paradižnike razpolovite. Papriko narežite na primerne kose. Koščke zelenjave izmenično natikajte na nabodala. Premažite z oljem, blago solite in poprajte. Pecite na žaru. Pečena nabodala pokapljajte z mešanico olja, balzamičnega kisa in sesekljane bazilike.

Oglejte si recept na

 

Sestavine

44 manjši rumeni paradižniki
44 manjši rdeči paradižniki
22 zeleni papriki
33 žlice ekstra deviškega olivnega olja
0 sol
0 sveže mleti poper
22 žlici belega balzamičnega kisa
22 žlici sesekljane bazilike
11 žlica ekstra deviškega olivnega olja