nabodala_paradiz_720x370.jpg

Ostali recepti

Nabodala z rumenim in rdečim paradižnikom

12 min
12 min

Paradižnike razpolovite. Papriko narežite na primerne kose. Koščke zelenjave izmenično natikajte na nabodala. Premažite z oljem, blago solite in poprajte. Pecite na žaru. Pečena nabodala pokapljajte z mešanico olja, balzamičnega kisa in sesekljane bazilike.

Oglejte si recept na

 

Sestavine

44 manjši rumeni paradižniki
44 manjši rdeči paradižniki
22 zeleni papriki
33 žlice ekstra deviškega olivnega olja
0 sol
0 sveže mleti poper
22 žlici belega balzamičnega kisa
22 žlici sesekljane bazilike
11 žlica ekstra deviškega olivnega olja

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?