Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

piscancja-solata-z-incuni-in-zeliscno-majonezni-preliv_720x370.jpg

Solate

Piščančja solata z inčuni in zeliščno-majonezni preliv

0 min

Piščančje prsi natremo s soljo in rožmarinom ter z obeh strani dobro opečemo na malo olja. Ko se ohladijo, jih tanko narežemo na rezance. Solato očistimo, paradižnike prerežemo. Majonezo in jogurt zmešamo z odcejenimi in nasekljanimi inčunovimi fileji in nasekljanimi kaprami. Rezance piščančjih filejev, paradižnik in solato prelijemo z majonezo in zmešamo. Takoj postrežemo.

Sestavine

400400 g piščančjega fileja
400400 g drobnega paradižnika
200200 g mešane zelene solate
33 žlice majoneze
11 žlica jogurta
1010 v olju vloženih inčunov filejev
0 žlica kaper
0 oljčno olje, rožmarin, sol