Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

dunajc_720x370.jpg
Marko Herič

Recepti

Dunajski zrezek (nekoliko drugače)

20 min
20 min

Zrezke dobro potolčemo in solimo ter popramo. Panado zmešamo iz pinjol, parmezana in drobtin. Jajca z malo soli in limono dobro razžvrkljamo. Zrezke klasično spaniramo (moka – jajce – panada) in jih na hitro ocvremo v olju, ki ima približno 160 stopinj. Tako se nam panada ne zažge in zrezki ostanejo sočni.

Oglejte si recept na

Sestavine

44 telečji zrezki
0,50,5 skodelice drobtin
0,50,5 skodelice pinjol
0,50,5 skodelice naribanega parmezana
22 jajci
0 malo ostre moke
0,50,5 sok limone
0 sol
0 poper