Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

krompir_parad_pisc_koruza_720x370.jpg

Za ljubitelje mesnih dobrot

Krompir s paradižnikom, piščancem in koruzo

0 min

Piščančje prsi natrite z mešanico timijana, rožmarina, bazilike in origana. Blago solite in jih popecite na žlici olja. Lahko tudi na žaru. Krompir skuhajte in olupite. Na preostalem olju kratek čas popecite sesekljani česen, dodajte na polovice narezan češnjev paradižnik ali na kocke narezan večji paradižnik. Dušite nekaj minut in dodajte koruzo. Na koncu dodajte na polovice narezan krompir in na kocke narezano meso. Premešajte, poprajte, solite in dušite minuto ali dve. Potrosite s sesekljanim peteršiljem in postrezite.

Namig: Namesto piščančjih prsi lahko vzamete tofu, ga narežete na kockice, začinite in popečete.


Oglejte si recept na

Sestavine

5050 dag drobnega krompirja
1515 dag kuhane koruze
2525 dag češnjevega paradižnika
22 stroka česna
33 žlice olivnega olja
3030 dag piščančjih prsi
0 sol
0 grobo mleti poper
0 timijan
0 rožmarin
0 bazilika
0 origano
0 peteršilj