Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

pecen_piscancji_file_baguetta_naslovna_720x370.jpg
Marko Herič

Jedel.bi recepti

Pečen piščančji file na hrustljavi baguetti

20 min
20 min

V ponvici na vročem oljčnem olju popečemo piščančji file, ki ga malo posolimo. Medtem baguetto prerežemo po dolgem in na ½. Vroča piščančja prsa narežemo na tanke rezine in jih položimo na baguetto. Nanje položimo rukolo, paradižnik in parmezan, malo popramo, ter pokapamo z oljčnim oljem.

Oglejte si recept na

Sestavine

200200 g piščančjega fileja
11 baguetta
1010 g rukole
1010 rezin SPAR Natur*pur BIO paradižnika
22 žlici SPAR Natur*pur BIO oljčnega olja
0 nalistan parmezan
0 poper
0 sol