Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

stekleni_rezanci_arasidovo_maslo_720x370.jpg
Mojca Polak

Recepti

Stekleni rezanci z arašidovim maslom

60 min
60 min

Vso zelenjavo narežemo na julliene. Meso narežemo na tanke trakce in ga mariniramo s sojino omako in arašidovim oljem. Na olju opražimo zelenjavo in jo prihranimo. Opečemo meso in vse skupaj združimo ter dodamo nasekljan česen, nastrgan ingver in zalijemo z vodo ter sojino omako ter dodamo nalomljene riževe rezance in pokrito kuhamo tako dolgo, da se rezanci zmehčajo. Ob koncu primešamo arašidovo maslo in ponudimo.

Oglejte si recept na

Sestavine

200200 g steklenih rezancev
200200 g pora
200200 g korenčka
200200 g svežega zelja
11 piščančje prsi
0 sojina omaka
0 nastrgan ingver
22 stroka česna
22 žlici arašidovega masla
0 arašidovo olje