Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

tatarc_720x370.jpg
Mojca Polak

Recepti

Tatarski biftek

90 min
90 min

Vse sestavine razen mesa nasekljamo na drobno. V posodi zmešamo majonezo z rdečo papriko in gorčico. Primešamo ostale sestavine in pripravimo bogat preliv, h kateremu primešamo mleto govedino. Mešanico solimo in popramo ter dobro premešamo. Tartarski biftek ponudimo z ocvrtim krompirčkom ali opečenim kruhom.

Oglejte si recept na

Sestavine

500500 g dvakrat mletega govejega fileta
5050 g sesekljanih kaper
5050 g sesekljanih kumaric
5050 g sesekljanih sardelnih filetov
7070 g sesekljane rdeče čebule
22 stroka sesekljanega česna
0 tabasko
11 žlica gorčice
22 žlici majoneze
11 žlica sladke rdeče paprike
0 sol
0 poper