Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

telecji_naravni_zrezek_720x370.jpg
Mojca Polak

Recepti

Telečji naravni zrezek

0 min

Zrezke potolčemo, jih posolimo in popopramo ter zarežemo kožice. Na nepotolčeni strani jih pomokamo. V vroče olje jih damo z nepomokano stranjo navzdol. Opečemo jih na hitro po eni strani, nato jih obrnemo in opečemo še po drugi.
Zrezke preložimo na ogreto ploščo ali krožnik. Del maščobe, na kateri smo jih pekli, odlijemo in prilijemo zajemalko juhe ali vode. Dodamo maslo in prevremo. Zrezke prelijemo z omako.

Oglejte si recept na

Sestavine

8080 dag telečjega stegna – carski del
0 sol
0 poper
1,521,52 dag moke
55 dag olja
0 juha ali voda za zalivanje
22 dag masla