Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • otroski-tekstil_april2017_720x370-2.jpg

SPAR plus

30 % popust na otroška oblačila, perilo in nogavice

Od srede, 19. 4., do nedelje, 23. 4. 2017, prejmete pri vsakem nakupu s SPAR plus kartico kupon* za 30 % POPUST NA OTROŠKA OBLAČILA, PERILO IN NOGAVICE.

SPAR plus kupon je možno unovčiti od ponedeljka, 24. 4., do prodaje zalog oz. najkasneje do nedelje, 30. 4. 2017, ob predložitvi SPAR plus kartice v hipermarketih Spar in megamarketih Interspar.

Kupon prejmete priročno stiskanega zraven računa. Pri enkratnem nakupu boste prejeli 1 kupon za 30 % popust na otroška oblačila, perilo in nogavice. Z enim kuponom za otroška oblačila, perilo in nogavice lahko kupite več izdelkov.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije »Štartaj, Slovenija!«. Prodaja v količinah običajnih za gospodinjstvo. Kupona ni možno unovčiti v trgovini Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor in ne velja v franšiznih trgovinah SPAR Partner. Kupon ne velja za izdelke Tchibo. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Kupon ne velja na izdelke blagovne znamke Tchibo in izdelke vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Velja v hipermarketih SPAR in megamarketih INTERSPAR. Slike so simbolne.