Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • moj_spar_plus_naslovna2017_720x370.jpg

Registracija na portal Moj SPAR plus!

Tukaj se lahko registrirate na portal Moj SPAR plus, kjer boste imeli 24 ur na dan vpogled v stanje na vaši SPAR plus kartici.
V portalu Moj SPAR plus boste lahko kadarkoli spremenili vaše osebne podatke, vezane na SPAR plus kartico, ali e-naslov, blokirali izgubljeno ali uničeno kartico ter sami spremljali stanje bonusa na vaši kartici.

  • V portal Moj SPAR plus se lahko vpišete le v primeru, da ste nam posredovali svoj e-naslov (ob prijavi v SPAR plus oz. na obrazcu Sprememba osebnih podatkov). Dostop pa pridobite najkasneje v roku do 30 dni od oddaje obrazca v trgovini.
  • Za registracijo v portal Moj SPAR plus vpišite serijsko številko vaše veljavne SPAR plus kartice, si izberite želeno geslo in kliknite POTRDI. Na svoj e-poštni naslov boste prejeli aktivacijsko sporočilo, s katero boste aktivirali svojo registracijo v portal.

Pomoč pri registraciji:
Novi uporabnik opravi registracijo v Moj SPAR plus le prvič; tisti uporabniki, ki ste postopek registracije že opravili, za dostop do portala Moj SPAR plus nadalje opravite postopek prijave.


V primeru, da nam svojega e-naslova niste posredovali in želite dostopati do portala Moj SPAR plus, izpolnite obrazec Sprememba osebnih podatkov, ki ga dobite v trgovinah Spar in Interspar, nanj dopišite svoj e-mail in najkasneje v roku 15 dni od oddaje obrazca v trgovini boste lahko začeli dostopati do portala Moj SPAR plus. 
Lahko pa nam pišete tudi na spar.plus@spar.si in si tako uredite tovrstno obveščanje (ne pozabite pripisati serijske številke vaše SPAR plus kartice).

(najmanj 6 znakov)
(najmanj 6 znakov)

* Polja označena z zvezdico so obvezna