Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • o_kartici_naslovna_720x370.jpg

SPAR PLUS

O SPAR plus kartici

SPAR plus kartica je brezplačna in brez obveznosti, prinaša pa zgolj ugodnosti!

Izpolnite, podpišite in oddajte obrazec Pristopnica, ki ga najdete v vseh trgovinah Spar ali Interspar oz. izpolnite obrazec na spletni strani in ga oddajte v trgovini.

Pridobivanje in koriščenje dobroimetja
Na SPAR plus kartico pridobivate dobroimetje, ki ga lahko unovčujete sproti, lahko pa ga zbirate tekom celega koledarskega leta in unovčite najkasneje do 31. januarja naslednje leto.
Poleg tega nudi kartica tudi številne popuste in druge ugodnosti v naših trgovinah in restavracijah.

Možnost zbiranja v okviru družine
Poleg kartice prejmete tudi nalepke s črtno kodo, ki imajo enako funkcijo kot plastična kartica. Delite jih lahko z vašimi najbližjimi ter skupaj koristite vse ugodnosti kartice.
Poleg tega si lahko na vaš mobilni telefon naložite SPAR plus e-kartico ali aplikacijo za pametne telefone, s katero dostopate do aktualnih akcijskih letakov, informacij o naših trgovinah in restavracijah ter do portala Moj SPAR plus.

Portal Moj SPAR plus
Preko portala Moj SPAR plus (do katerega dostopate s posredovanim e-naslovom in serijsko številko kartice) imate vpogled v stanje na vaši kartici, lahko spremenite vaše osebne podatke in pridobite mnoge druge uporabne informacije.

Spar plus KLUB ugodnosti

Ker se vedno trudimo prisluhniti željam naših zvestih kupcev, vam omogočamo tudi številne ugodnosti izven naših trgovin in restavracij, ki jih za vas pripravljamo skupaj z našimi ponudniki ugodnosti. Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnost koristi cela družina. Trenutno aktualne ponudbe v SPAR plus klubu ugodnosti si lahko ogledate tukaj.

Obveščanje po treh kanalih
Redno vas obveščamo o posebnih ponudbah in vam pošiljamo dodatne ugodnosti (npr. kuponi za 25% popust na izdelek po vašem izboru, 10% popust na celotni nakup, …).
Obveščamo vas na domači naslov, preko elektronske pošte in na GSM z brezplačnim SMS/MMS sporočilom.

SPAR plus

Želite tudi vi prejemati SPAR plus ugodnosti?

Imetniki kartice lahko ugodnosti prejemate tudi na ELEKTRONSKI NASLOV in MOBILNI TELEFON.

Prijavi se plus