Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • prednosti_naslovna_720x370.jpg

SPAR PLUS

Prednosti

»To je pa res en velik PLUS!«

Članstvo je brezplačno in brez obveznosti. Prinaša vam zgolj ugodnosti!

Imetnikom SPAR plus kartice ugodnosti so na voljo številne ugodnosti. Več o le-teh si preberite spodaj.

DENAR VRNEMO NA KARTICO

Dobroimetje na SPAR plus kartici lahko pridobivate in unovčujete v vseh naših trgovinah Spar in Interspar ter Restavracijah Interspar. Dobroimetje se v obliki denarja samodejno sešteva na kartici od 1. januarja do 31. decembra v tekočem letu.

Pridobljeno dobroimetje lahko unovčite že pri naslednjem nakupu. Unovčite ga lahko sproti ali pa ga zbirate tekom koledarskega leta in nato unovčite naenkrat (dobroimetje iz preteklega leta je potrebno unovčiti najkasneje do 31. 1. naslednje leto).

V trgovinah največjega formata vam vedno ponujamo prek 1.800 izdelkov priznanih blagovnih znamk in skupin, pri nakupu katerih vam denar vrnemo na vašo SPAR plus kartico.

POPUSTI

V naših trgovinah in restavracijah ste deležni ekskluzivnih popustov pri posebej izbranih izdelkih priznanih blagovnih znamk in blagovnih skupin kot tudi na celotni nakup.

UGODNOSTI ZA UPOKOJENCE

Upokojenci imate v naših trgovinah in restavracijah še dodatne ugodnosti, za kar potrebujete urejen status upokojenca na SPAR plus kartici.

Status upokojenca označite na ustreznem obrazcu (Pristopnica/Sprememba osebnih podatkov). Pri oddaji obrazca pokažite zaposlenim v trgovini potrdilo o statusu upokojenca (fotokopijo potrdila Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje RS oz. pokažite kartico upokojenca). Spremembo statusa bomo uredili najkasneje v 15 dneh od prejema potrdila; tako boste tudi vi prejemali vse ugodnosti, ki pripadajo upokojencem s SPAR plus kartico.
Do predložitve dokazila o statusu upokojenca se imetništvo SPAR plus kartice obravnava kot imetništvo brez ugodnosti za upokojence (skladno s 13. točko Splošnih pogojev).

PONUDBA PO MERI

Naš cilj je zadovoljni kupec, zato za vas pripravljamo tudi ponudbo po meri – glede na praznik, sezono, vaše želje oz. nakupne navade.

SPAR PLUS KUPON

Ob nakupu v naših trgovinah in restavracijah prejmete SPAR plus kupon, s katerim boste ob naslednjem nakupu deležni ekskluzivnega popusta na izdelke določene blagovne skupine.

OBVEŠČANJE PO RAZLIČNIH KANALIH

Redno vas obveščamo o posebnih ponudbah in vam pošiljamo še dodatne ugodnosti (npr. kuponi za 10-% popust na celotni nakup, kupon za 25-% popust na izdelek po vašem izboru …). Obveščamo vas na domači naslov, prek elektronske pošte in na GSM z brezplačnim SMS/MMS-sporočilom.
Obveščanje na različne kanale označite pri oddaji Pristopnice oz. obrazca Sprememba osebnih podatkov oz. si obveščanje uredite na portalu Moj SPAR plus.

VEČ vaših kontaktnih podatkov bomo imeli, VEČ ugodnosti vam bomo imeli možnost poslati! SPAR plus ugodnosti, ki jih pošiljamo na domači naslov, se lahko razlikujejo od ugodnosti, ki jih pošiljamo na elektronski naslov ali mobilni telefon.

 

SPAR PLUS KLUB UGODNOSTI

Ker se trudimo prisluhniti željam naših zvestih kupcev, vas v sodelovanju z našimi ponudniki ugodnosti vabimo, da izkoristite super popuste in ugodne ponudbe, ki jih najdete skoraj na vseh področjih vsakdanjega življenja.

Verjamemo, da boste v množici vabljivih ponudb našli kaj zase ali za svoje najbližje. Ugodnosti ste deležni pri nakupu oz. rezervaciji različnih izletov, potovanj, športnih aktivnostih, kozmetičnih storitvah, koncertih ter gledaliških predstavah, izobraževanju, bančnih in zavarovalniških storitvah …

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina. Ugodnosti koristite na lokaciji ponudnika storitve, zato ne pozabite SPAR plus kartice. Za vas smo v ta namen pripravili nov spletni portal, kjer boste skozi celo leto našli ugodnosti, ki jih lahko cela družina koristi s SPAR plus kartico.

Trenutno aktualne ugodnosti SPAR plus partnerjev preverite na spletni strani www.spar-klub.si.