Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • obvescanje_mms_720x370.jpg

SPAR PLUS

Obveščanje na mobilni telefon

Prejemanje MMS-ov

KOGA OBVEŠČAMO PREKO MMS-a*?
Imetniki SPAR plus kartice, ki ste nam zaupali svojo mobilno telefonsko številko, ste pri prijavi v SPAR plus zabeležili, da ste iz Slovenije, ter dovolite obveščanje preko mobilnega telefona, boste prejeli prejeli MMS sporočilo z eno izmed naših ugodnosti.

Vsa sporočila o posebnih ugodnostih namenjenih imetnikom SPAR plus kartice (tudi kupon s popustom), ki jih podjetje Spar Slovenija pošilja imetnikom SPAR plus kartice, so BREZPLAČNA. Pri sprejemu MMS-a v tujini se zaračuna prenos podatkov po ceniku vašega operaterja (glede na velikost MMS-a).

Imetnik Spar plus kartice je seznanjen in sprejema, da:

  • sistem pošiljanja SMS/MMS sporočil in prenos drugih vsebin ni popolnoma in absolutno varen in zanesljiv,
  • SPAR ne more zagotavljati enakovrednih pogojev pri dejavnikih, ki niso pod njegovim nadzorom,
  • SPAR ne odgovarja za vsebino, ki si jih med seboj izmenjujejo imetniki,
  • SPAR ne odgovarja za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja imetnika (npr. izključen telefon, prazna baterija, zadrževanje na območju zelo slabega signala, telefon, ki ne omogoča prejemanja MMS..)
  • SPAR ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve ter ne odgovarja za primere višje sile.

V primeru, da se želite ODJAVITI od prejemanja MMS sporočil, kliknite tukaj za nadaljnja navodila.

*Pogoj za prejem obvestil na mobilni telefon je strinjanje s Splošnimi pogoji poslovanja s SPAR plus kartico. Kupon MMS prejmejo le tisti imetniki SPAR plus kartice, ki so nam zaupali svoj mobilni telefon in dovolijo obveščanje preko mobilnega telefona, nimajo blokiranih komercialnih sporočil, jim mobilni telefon omogoča pošiljanje/sprejemanje večpredstavnostnih sporočil (MMS sporočil) ter imajo pravilno urejene nastavitve na mobilnem telefonu.

S strinjanjem s storitvijo e-kartice se uporabnik strinja tudi s prejemanjem brezplačnih SMS/MMS obvestil z informacijami o ugodnostih in posebnih ponudbah, namenjenih imetnikom SPAR plus kartice.