Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • upokojenci-splosna_720x370.jpg

SMS/MMS sporočila

SMS sporočila

10% popust na celoten nakup za upokojence

Vsi imetniki SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca, ki ste nam dovolili obveščanje preko SMS sporočil, boste na dan akcije 10% POPUST na celotni nakup* prejeli SMS, v katerem vas bomo obvestili o omenjeni ugodnosti. Veljavnost akcije je določena v SMS sporočilu.

10% popust za upokojence je možno uveljavljati le z urejenim statusom na SPAR plus kartici. Upokojenci lahko ob prvem nakupu v dnevu s SPAR plus kartico uveljavljate 10% popust na blagajnah v trgovinah SPAR, INTERSPAR in franšiznih trgovinah SPAR partner.
Ko uveljavljate 10% popust za upokojence, ne morete hkrati uveljavljati Joker popusta. Do popusta ste upravičeni le pri enem (prvem) nakupu na Sparov dan za upokojence.


*10% popust ne velja za tobačne izdelke, časopise, revije, povratno embalažo, nakup vinjet, darilnih bonov in SPAR darilnih kartic, SIM kartice mobilnih operaterjev, darilne pakete Zvezdar, Selectbox in Selectcard, izdelke blagovne znamke Tchibo, nakupov in polnitev kartice Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl) in izdelke Štartaj Slovenija. Na podlagi Zakona o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014) za knjige, ki so v Republiki Sloveniji na podlagi evidence Javne agencije za knjigo Republike Slovenije v prodaji prvih šest mesecev in se nahajajo na seznamu v naših poslovalnicah ter na spletni strani www.spar.si, ni mogoče uveljavljati kakršnegakoli popusta ne glede na vrsto, obliko in obseg katerekoli oglaševane prodajne akcije v družbi Spar Slovenija d.o.o..
Popusti ne veljajo za pravne osebe in samostojne podjetnike. Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva. Popust ne velja v trafikah Spar ali Interspar.