Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • info_pomoc_720x370.jpg

SPAR PLUS

Pogosta vprašanja in odgovori

Obveščanje

Obveščanje imetnikov SPAR plus
 
Kako bom obveščen o aktualnih ugodnostih?
O aktualnih ugodnostih imetnike SPAR plus kartice redno obveščamo v letakih, kot tudi na spletni strani www.spar.si  in drugih medijih.
Tiste, ki ste nam posredovali svoje kontaktne podatke, pa redno obveščamo tudi po e-mailu, na mobilni telefon ter pošiljamo obvestila na domači naslov.

Zakaj nisem dobil e-maila s posebnimi akcijami
(npr. kupona za popust na izdelek po izbiri, …)?
E-mail s posebnimi akcijami je namenjen samo članom SPAR plus kartice, ki so nam zaupali svoj elektronski naslov in so označili, da želijo prejemati e-mail obvestila.

  • V primeru, da želite prejemati e-maile z akcijskimi ponudbami, lahko to kadarkoli spremenite na portalu Moj SPAR plus in sicer tako, da označite, da želite prejemati e-mail obvestila.
  • Če nimate dostopa do portala Moj SPAR plus, izpolnite obrazec Sprememba osebnih podatkov, kjer označite, da želite prejemati e-maile, in izpolnjen obrazec oddajte v trgovini.
  • *Lahko pa nam pišete tudi na spar.plus@spar.si in si tako uredite tovrstno obveščanje (ne pozabite pripisati serijske številke vaše SPAR plus kartice).

Pri naslednjem pošiljanju e-mailov boste tudi vi vključeni v seznam prejemnikov.

Zakaj nisem na telefon dobil kupona (npr. kupona za popust na izdelek po izbiri, …)?
Kupon na telefonu je namenjen samo tistim imetnikom SPAR plus kartice, ki nam zaupali številko svojega mobilnega teleofna in so označili, da želijo prejemati obvestila na mobilni telefon.

  • V primeru, da želite prejemati sporočila na vaš telefon, lahko to kadarkoli spremenite na portalu Moj SPAR plus in sicer tako, da označite, da želite prejemati obvestila na telefon ter dopišete številko vašega mobilnega telefona.
  • Če nimate dostopa do portala Moj SPAR plus, izpolnite obrazec Sprememba osebnih podatkov, kjer označite, da želite prejemati obvestila na telefon ter dopišete številko vašega mobilnega telefona, in izpolnjen obrazec oddajte v trgovini.
  • *Lahko pa nam pišete tudi na spar.plus@spar.si in si tako uredite tovrstno obveščanje (ne pozabite pripisati serijske številke vaše SPAR plus kartice).

Pri naslednjem pošiljanju SMS ali MMS sporočil boste tudi vi vključeni v seznam prejemnikov.

Kako se odjavim od prejemanja e-mailov?
Če se želite odjaviti od prejemanja e-mail obvestil, ahko to uredite na portalu Moj SPAR plus in sicer tako, da označite, da ne želite več prejemati e-mail obvestil.  
Od prejemanja e-mailov se lahko odjavite tudi tako, da kliknete na link Odjava, ki se nahaja na dnu vsakega SPAR plus e-maila. 

Kako se odjavim od prejemanja SMS/MMS-ov?
Če se želite odjaviti od prejemanja SMS/MMS obveščanja, lahko to uredite na portalu Moj SPAR plus in sicer tako, da označite, da ne želite več prejemati obvestil na mobilni telefon. 
Od prejemanja sporočil se lahko odjavite kadarkoli in sicer tako, da pošljete na številko 031 316 316 SMS sporočilo z vsebino SPAR ODJAVA. Več informacij najdete tukaj