Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

 • moj_spar_plus_naslovna_720x370.jpg

SPAR PLUS

Pogosta vprašanja in odgovori

Portal Moj SPAR plus

Katere informacije dobim na portalu Moj SPAR plus?
Na portalu Moj SPAR plus lahko pregledujete in spreminjate vaše osebne podatke, vezane na kartico, in preverite stanje dobroimetja, zbranega na vaši kartici (trenutno stanje dobroimetja, arhivski pregled vseh transakcij za izbrano obdobje ter pridobivanje in unovčevanje dobroimetja in popustov).
Na portalu Moj SPAR plus lahko blokirate izgubljeno kartico in natisnete obrazec za pridobitev nove, prav tako pa lahko sporočite vaše pripombe ali nam zastavite vprašanje.

Kako dolgo po oddaji Pristopnice bom čakal na dostop do portala Moj SPAR plus?
Dostop do portala dobite takoj, ko vas vnesemo v sistem oz. najkasneje v roku 30 dni od oddaje Pristopnice oz. 15 dni od oddaje obrazca Nadomestilo izgubljene kartice v trgovini.

Kako se prijavim na portal Moj SPAR plus?
V portal Moj SPAR plus se prijavite s serijsko številko vaše kartice ter geslom, ki si ga boste določili ob prvi prijavi v Moj SPAR plus (registracija v portal Moj SPAR plus).
Prijavite se lahko s pomočjo gumba na desnem zgornjem kotu spletne strani ali s pomočjo navigacije na levi strani (Moj SPAR plus). 

Kje dobim geslo za dostop na portal Moj SPAR plus?
Geslo si določite sami ob prvi prijavi v portal Moj SPAR plus (registracija v portal Moj SPAR plus).
V svoj elektronski predal boste prejeli aktivacijsko sporočilo, v katerem bo navodilo za potrditev prijave (link) - tako boste aktivirali registracijo v portal Moj SPAR plus.

Kaj se zgodi, če pozabim geslo za dostop v Moj SPAR plus?

Če pozabite geslo, lahko novega pridobite s pomočjo zavihka »Ste pozabili geslo?«. Postopek je preprost: ko kliknete na gumb Ste pozabili geslo? in vnesete vašo serijsko številko kartice, se geslo generira avtomatsko. Novo geslo boste prejeli v svoj elektronski predal.

Kako lahko spremenim geslo za dostop v Moj SPAR plus?
Svoje geslo lahko preprosto spremenite na portalu Moj SPAR plus - Sprememba gesla, potem ko ste že prijavljeni v portal (kamor se prijavite s serijsko številko vaše kartice in obstoječim geslom).
Pri naslednji prijavi na portal Moj SPAR plus boste lahko že dostopali z novim geslom.

Zakaj se ne morem prijaviti na portal Moj SPAR plus?
Pogoj za dostop do portala Moj SPAR plus je vaš e-mail, ki ste ga posredovali na Pristopnici
oz. obrazcu Sprememba osebnih podatkov.
Spodaj navajamo nekaj najbolj pogostih napak, ki se lahko pripetijo uporabniku. Vljudno vas prosimo, da naprej preverite spodnje napake in jih poskušajte odpraviti.

 • Ali ste nam posredovali vaš e-mail naslov?  
  Brez e-mail naslova ne morete dostopati do portala Moj SPAR plus.
  Izpolnite obrazec Sprememba osebnih podatkov, nanj dopišite vaš e-mail in najkasneje v roku 15 dni od oddaje obrazca v trgovini boste lahko začeli dostopati do portala Moj SPAR plus.
 • Ali ste se prijavili s pravim geslom?
  V nasprotnem primeru uporabite gumb Ste pozabili geslo? in na e-mail naslov boste prejeli novo geslo.
 • Ali ste geslo vpisali z velikimi ali z majhnimi črkami?
  V primeru, da se še vedno ne morete prijaviti na portal Moj SPAR plus, nam pišite na spar.plus@spar.si oz. nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 82 44.

Ali je e-mail potreben samo za prvo prijavo v Moj SPAR plus?

 • e-mail naslov potrebujete, če želite uporabljati portal Moj SPAR plus (pri prvi prijavi), kamor boste prejeli »aktivacijsko« sporočilo,
 • e-mail naslov potrebujete v primeru, če pozabite geslo za portal Moj SPAR plus,
 • preko e-maila vam bomo, z vašim dovoljenjem, pošiljali SPAR plus novice in posebne ponudbe, namenjene prav vam,
 • vedno se lahko odločite, da preko e-maila ne želite prejemati obvestil.

Kako se odjavim s portala Moj SPAR plus?
S svojega profila na portalu Moj SPAR plus se odjavite z gumbom "Odjava", ki ga najdete v meniju na levi strani oz. čisto na vrhu, desno zgoraj.