Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • info_pomoc_720x370.jpg

SPAR PLUS

Pogosta vprašanja in odgovori

Sprememba podatkov

Pred kratkim sem se poročila, prevzela možev priimek in se preselila. Kje lahko spremenim svoje podatke?
Svoje osebne podatke lahko kadarkoli sami spremenite na portalu Moj SPAR plus. Če dostopa do portala Moj SPAR plus nimate, izpolnite obrazec Sprememba osebnih podatkov. Izpolnjen obrazec oddajte v trgovini in najkasneje v roku 15 dni od oddaje obrazca, bodo vaši podatki spremenjeni.

IZJEMA: V primeru, da želite spremeniti status v »upokojenca« in imeti upokojensko kartico, morate osebju v trgovini ob oddaji obrazca Sprememba osebnih podatkov pokazati svojo kartico upokojenca ali potrdilo ZPIZ. Sprememba statusa v upokojenca preko interneta na portalu Moj SPAR plus ni možna.   

Izpolnjujem obrazec Sprememba osebnih podatkov. Kaj moram izpolniti v "starih podatkih" in kaj v "novih podatkih"?
Na strani s "starimi podatki" izpolnite samo tiste, ki jih želite spremeniti; na strani z "novimi podatki" pa izpolnite vse.

Imetnik kartice je pokojni: kako spremenim imetnika?
Svetujemo vam, da porabite dobroimetje s kartice preminulega, izpolnite obrazec Prenehanje članstva ter izpolnite novo Pristopnico za novega člana.