Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • mobilni_telefon_trgovina_720x370.jpg

SPAR PLUS

SPAR plus kartica na mobilnih telefonih

E-kartica

Prav vsak ima lahko svojo SPAR plus kartico na mobilnem telefonu. Imetniki SPAR plus kartice lahko pridobite e-kartico, ki ima enake funkcije kot plastična kartica oz. nalepke s črtno kodo.
Z e-kartico se identificirate na blagajni, zbirate in unovčujete dobroimetje ter ste deležni vseh ostalih ugodnosti, namenjenih imetnikom SPAR plus kartice.

Postopek pridobitve ‘Moje e-kartice’ je enostaven!

Na številko 031 316 316 pošljite SMS sporočilo z vsebino
SPAR SERIJSKA ŠTEVILKA vaše SPAR plus kartice
(primer: SPAR 12345678) in sledite navodilom, ki jih boste prejeli.
Po potrditvi povratnega SMS boste prejeli MMS sporočilo z vašo SPAR plus e-kartico.Sporočila, poslana s strani Spara, so brezplačna. Sporočila, ki jih pošilja imetnik kartice, pa se obračunavajo po ceniku pošiljateljevega mobilnega operaterja. Storitev SPAR plus e-kartica lahko uporabljajo vsi, ki so uporabniki/naročniki omrežja Mobitel, Simobil, Tušmobil, Debitel, Izimobil in Mmobil, kot tudi uporabniki predplačniških paketov navedenih ponudnikov telekomunikacijskih storitev, v kolikor stanje uporabnikov na njihovem predplačniškem paketu to omogoča. Storitev SPAR plus e-kartica deluje na vseh mobilnih telefonih, ki omogočajo pošiljanje/sprejemanje večpredstavnostnih sporočil (MMS sporočil).