Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

 • pametni_tel_naslovna_razdeljena_720x370.jpg

SPAR PLUS

SPAR plus kartica na mobilnih telefonih

Mobilna aplikacija za pametne telefone

Mobilna aplikacija SPAR plus je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS (iPhone) in Android. Je nepogrešljiva za vse, ki živite hitro in želite biti v vsakem trenutku na tekočem z informacijami. Aplikacija je brezplačna in v slovenskem jeziku.

S pomočjo SPAR plus aplikacije lahko kadarkoli in kjerkoli dostopate do:

 • SPAR plus e-kartice ugodnosti 
  SPAR plus e-kartica ugodnosti nadomešča plastično SPAR plus kartico oz. nalepke z EAN kodo kartice. Z e-kartico se identificirate na blagajni in ste tako deležni vseh ugodnosti, ki vam pripadajo kot imetniku SPAR plus kartice.

 • iskalnika trgovin in restavracij 
  S pomočjo iskalnika trgovin in restavracij lahko hitro in enostavno poiščete trgovine Spar in Interspar ter Restavracije Interspar, njihov odpiralni čas, naslov ter kontaktne podatke.

 • nakupovalnih listkov 
  Nakupovalne listke si lahko pripravite sami. Le-te lahko pripravite tudi na portalu Moj SPAR plus in jih potem prenesete na vaš mobilni telefon.

 • aktualnih letakov 
  S pomočjo aplikacije lahko enostavno pregledujete aktualne letake. Na ta način vam bo seznam popustov stalno pri roki.