Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • kontakti-grafika-720x370.jpg

SPAR plus

Prejemanje ugodnosti na ELEKTRONSKI NASLOV in MOBILNI TELEFON

Kaj narediti, da boste tudi vi prejemali* ugodnosti na vaš eletronski naslov in/ali na vaš mobilni telefon?

  • V primeru, da želite prejemati e-maile z akcijskimi ponudbami, si obveščanje uredite na portalu Moj SPAR plus in sicer tako, da označite, da želite prejemati e-mail obvestila.
  • Enako storite, če želite prejemati obvestila na mobilni telefon.

  • Če nimate dostopa do portala Moj SPAR plus, izpolnite obrazec Sprememba osebnih podatkov, kjer označite, da želite prejemati e-maile in obvestila na mobilni telefon ter dopišite manjkajoče podatke ter izpolnjen obrazec oddajte v trgovini.

  • *Lahko pa nam pišete tudi na spar.plus@spar.si in si tako uredite tovrstno obveščanje (ne pozabite pripisati serijske številke vaše SPAR plus kartice).

Pri naslednjem pošiljanju e-mailov ali SMS-ov/MMS-ov boste tudi vi vključeni v seznam prejemnikov.


Zakaj je za vas pomembno in koristno, da nam zaupate tudi vaš elektronski naslov in številko mobilnega telefona? VEČ VAŠIH PODATKOV BOMO IMELI, VEČ UGODNOSTI VAM BOMO IMELI MOŽNOST POSLATI.

SPAR plus ugodnosti, ki jih pošiljamo na vaš domači naslov, se namreč lahko razlikujejo od ugodnosti, ki jih pošiljamo na elektronski naslov ali mobilni telefon.

E-mail s posebnimi akcijami je namenjen samo članom SPAR plus kartice, ki nam zaupajo elektronski naslov in so označili, da želijo prejemati elektronska sporočila.

Imetnikom kartice poleg emailov pošiljamo tudi brezplačna obvestila na mobilni telefon v obliki SMS in MMS sporočil. Obvestila prejmejo samo imetniki SPAR plus kartice, ki so nam zaupali številko mobilnega telefona in dovolijo obveščanje na mobilni telefon.