• verde-vera-naslovna-7_720x370.jpg

Verde vera

Linija okolju prijaznih naravnih kozmetičnih izdelkov za dobro počutje vaše kože.

VERDE VERA - Za naravno lepoto!

VERDE VERA je ekskluzivna linija naravnih kozmetičnih izdelkov in je rezultat dolgoletnih raziskav na področju naravne kozmetike. Izdelki vsebujejo več kot 98 % sestavin naravnega izvora, opojne in nežne dišave pa so ekološke in koži prijazne. Vsi izdelki ekskluzivne linije VERDE VERA so dermatološko preizkušeni in primerni za vso družino. S skrbno izbranimi izdelki lahko sebi in svoji družini zagotovite naravno nego, hkrati pa prispevate k varovanju okolja.

VERDE VERA je prava linija za vse, ki iščete “naravno in okolju prijazno”.

Vzporedno z razvojem naravne kozmetike VERDE VERA je bila razvita tudi inovativna in okolju prijazna embalaža. Celotna linija kozmetičnih izdelkov VERDE VERA je pakirana v biorazgradljivo embalažo, 100 % naravnega izvora. Embalaža je izdelana iz sladkornega trsa in lesnih vlaken iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi.

SPAR online

  • verde-vera-skupinska-izdelki_720x370.jpg

Verde vera

VERDE VERA je linija naravnih kozmetičnih izdelkov za dobro počutje vaše kože, ki je prijazna do okolja. Več kot 98 % njenih sestavin je naravnega izvora. Vsi izdelki so dermatološko preizkušeni in ne vsebujejo niklja (op. razen trda mila), ne vsebujejo parabenov, mineralnih olj, PEG, SLS-SLES, silikonov in umetnih barvil. Embalaža je biorazgradljiva in izdelana iz obnovljivih virov.

Ponudba velja v trgovinah SPAR, INTERSPAR in v franšiznih trgovinah SPAR partner. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali doloČena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike.

Seznam trgovin SPAR: Krško, Sl. Gradec, Prevalje, Kočevje, Postojna, Ljutomer, Sl. Konjice, Novo mesto - Žabja vas, Sežana, Ajdovščina, Črnomelj, Ilirska Bistrica, Sl. Bistrica (Žolgarjeva ul.), Trbovlje, Ljubljana - Brod in BTC (dvorana A), Radovljica, Černelavci, Ormož, Litija, Zagorje, Kamnik (Qlandia), Škofja Loka, Grosuplje, Medvode.
 

Save

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?