Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • verde-vera-naslovna-7_720x370.jpg

Verde vera

Linija okolju prijaznih naravnih kozmetičnih izdelkov za dobro počutje vaše kože.

VERDE VERA - Za naravno lepoto!

VERDE VERA je ekskluzivna linija naravnih kozmetičnih izdelkov in je rezultat dolgoletnih raziskav na področju naravne kozmetike. Izdelki vsebujejo več kot 98 % sestavin naravnega izvora, opojne in nežne dišave pa so ekološke in koži prijazne. Vsi izdelki ekskluzivne linije VERDE VERA so dermatološko preizkušeni in primerni za vso družino. S skrbno izbranimi izdelki lahko sebi in svoji družini zagotovite naravno nego, hkrati pa prispevate k varovanju okolja.

VERDE VERA je prava linija za vse, ki iščete “naravno in okolju prijazno”.

Vzporedno z razvojem naravne kozmetike VERDE VERA je bila razvita tudi inovativna in okolju prijazna embalaža. Celotna linija kozmetičnih izdelkov VERDE VERA je pakirana v biorazgradljivo embalažo, 100 % naravnega izvora. Embalaža je izdelana iz sladkornega trsa in lesnih vlaken iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi.

SPAR online

  • verde-vera-skupinska-izdelki_720x370.jpg

Verde vera

VERDE VERA je linija naravnih kozmetičnih izdelkov za dobro počutje vaše kože, ki je prijazna do okolja. Več kot 98 % njenih sestavin je naravnega izvora. Vsi izdelki so dermatološko preizkušeni in ne vsebujejo niklja (op. razen trda mila), ne vsebujejo parabenov, mineralnih olj, PEG, SLS-SLES, silikonov in umetnih barvil. Embalaža je biorazgradljiva in izdelana iz obnovljivih virov.

Ponudba velja v trgovinah SPAR, INTERSPAR in v franšiznih trgovinah SPAR partner. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali doloČena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike.

Seznam trgovin SPAR: Krško, Sl. Gradec, Prevalje, Kočevje, Postojna, Ljutomer, Sl. Konjice, Novo mesto - Žabja vas, Sežana, Ajdovščina, Črnomelj, Ilirska Bistrica, Sl. Bistrica (Žolgarjeva ul.), Trbovlje, Ljubljana - Brod in BTC (dvorana A), Radovljica, Černelavci, Ormož, Litija, Zagorje, Kamnik (Qlandia), Škofja Loka, Grosuplje, Medvode.
 

Save