Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • kakovostna-znamka-spar-julij2016-3_720x370.jpg

Kakovostna znamka SPAR

Kakovost po najvišjih standardih

Vaše zaupanje nam je zelo pomembno, zato se nenehno trudimo, da bi vam ponudili najbolj kakovostne izdelke po najboljši ceni. Prav takšne, kot jih ponuja kakovostna znamka SPAR. V njej najdete več kot 3700 svežih in kakovostnih živilskih in neživilskih izdelkov SPAR za vsak dan. Preden vam izdelke ponudimo na policah naših trgovin, temeljito preverimo njihovo kakovost.

Velika izbira.
Več kot 3700 izdelkov trgovinskih in ekskluzivnih znamk SPAR za vaše vsakodnevne potrebe.

Zagotovljena svežina.
Izdelki pridejo na police v najkrajšem možnem času.

Samo najboljše za vas.
Izdelkov, ki ne dosegajo najvišje kakovosti, ne zasledite na naših policah.

Preverjeno domače.
Več kot 400 slovenskih izdelkov SPAR smo zbrali pod oznako »Slovenija, moja dežela«.

Stalno preverjanje kakovosti.
Dolgoletno partnerstvo s priznanimi in uglednimi inštitucijami (Biotehniška fakulteta, Bureau Veritas, Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Inštitut za nutricionistiko idr.)

Ugodno razmerje med kakovostjo in ceno.
Izdelki znamke SPAR so cenejši od primerljivih izdelkov drugih blagovnih znamk.

Izboljšave, izboljšave …
Vsak dan se trudimo, da vam ponudimo inovativne izdelke v priročni in okolju prijazni embalaži.

Kakovostna znamka SPAR

VEČKRAT PREVERJENO. VEDNO KAKOVOSTNO.

Nadzor pri razvoju izdelka

Preden izdelek uvrstimo na naše prodajne police, preverimo njegove karakteristike in skladnost z veljavno zakonodajo. Pri tem upoštevamo tudi zahteve slovenskih kupcev.

 

 

Preverjene surovine

Vsak dobavitelj stalno preverja kakovost surovin, iz katerih proizvaja izdelke. Sodelujemo le z najboljšimi dobavitelji, ki zadostijo strogim standardom kakovosti.

 

 

Sodelovanje z zunanjimi strokovnjaki

Skupina strokovnjakov v SPAR Slovenija sodeluje s priznanimi slovenskimi in tujimi strokovnimi inštitucijami (Biotehniška fakulteta, Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Bureau Veritas, Inštitut za nutricionistiko…), ki nam pomagajo pri nadzoru nad varnostjo in kakovostjo izdelkov blagovne znamke SPAR.

 

Skladiščenje in transport

Najsodobnejši logistični sistem omogoča dnevno distribucijo, ki zagotavlja svežino in 100 % sledljivost izdelkov.

 

 

Reden nadzor na prodajnih policah

Živila redno vzorčimo in preverjamo njihovo kakovost in varnost. Posebno pozornost posvečamo izdelkom s kratkim rokom trajanja.

 

 

Kakovostni in poceni izdelki na vaši mizi

Skrben in dovršen sistemski nadzor kakovosti je najboljše jamstvo, da boste zadovoljni z izdelki znamke SPAR.

Kakovostna znamka SPAR

Dolgoletno partnerstvo s strokovnimi inštitucijami

Že več let uspešno sodelujemo z Biotehniško fakulteto v Ljubljani, slovenskim Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano, Bureau Veritas, Inštitutom za nutricionistiko ter drugimi uglednimi inštitucijami, ki nam pomagajo pri nadzoru nad varnostjo in kakovostjo izdelkov blagovne znamke SPAR. Poleg njih tudi sami izvajamo stroge interne nadzore kakovosti v več stopnjah. Preden izdelek uvrstimo pod blagovno znamko SPAR preverimo, da naše izdelke proizvajajo zgolj preverjeni in zaupanja vredni dobavitelji, ki sledijo našim vrednotam: »kupcem ponuditi najboljšo kakovost, po najnižjih cenah«.

Skrb za varnost in kakovost izdelkov na prodajnih policah bi morala biti osnovno vodilo vsakega odgovornega trgovca. SPAR Slovenija je na tem področju že pred mnogimi leti oral ledino in se kot prvi med slovenskimi trgovskimi podjetji zavzel za sistemski nadzor kakovosti izdelkov. Naše sodelovanje traja še danes in obsega široko in raznovrstno delo s področja preverjanja kakovosti živil trgovinske znamke SPAR. Uspešno partnerstvo s podjetjem SPAR Slovenija smo lahko razvili zaradi vrednot in visokih standardov, ki jim sledimo oboji. Vedno prisluhnejo strokovnim predlogom Biotehniške fakultete in jih uresničujejo. Dolgoletno partnerstvo s podjetjem SPAR Slovenija cenim, saj dolgoročno vpliva na kakovost izdelkov na policah, kar je za potrošnike še kako pomembno.


prof. dr. Janez Hribar

Predstojnik katedre za tehnologijo, prehrano in vino na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani

 
Kakovostna znamka SPAR predstavlja pomemben delež izdelkov na naših policah, po katerih radi dnevno posegate. Z nakupom naših izdelkov ste gotovo prepoznali prednosti visoke kakovosti in nizke cene, ki se spajata v zaupanja vredni izbiri. Varnost in kakovost izdelkov znamke SPAR sta pod skrbnim nadzorom naše strokovne ekipe in tudi zunanjih strokovnjakov. Že vrsto let sodelujemo z Biotehniško fakulteto v Ljubljani, Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano, Bureau Veritasom, Inštitutom za nutricionistiko ter drugimi, ki vsako leto analizirajo več tisoč vzorcev živil znamke SPAR. Prav tako naši strokovni sodelavci vsakodnevno izvajajo strog interni nadzor od sprejema izdelkov do trenutka, ko jih vzamete s prodajne police. Visoke standarde kakovosti pričakujemo tudi od proizvajalcev, ki jih skrbno izbiramo. Z dobavitelji gradimo partnerske odnose in snujemo ideje za vedno nove inovativne izdelke, zato vam lahko vsak dan ponudimo izjemno široko in pestro paleto izdelkov kakovostne znamke SPAR. Dopolnjujemo jo z veliko mero odgovornosti in se trudimo, da bo tudi v prihodnje vredna vašega zaupanja.

mag. Urška Brodnik, univ. dipl. inž.
Oddelek za razvoj lastnih in ekskluzivnih znamk, kakovost in varnost izdelkov v SPAR-u Slovenija