Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • kakovostna-znamka-spar-jajca_720x370.jpg

Kakovostna znamka SPAR

Dolgoletno partnerstvo s strokovnimi inštitucijami

Že več let uspešno sodelujemo z Biotehniško fakulteto v Ljubljani, slovenskim Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano, Bureau Veritas, Inštitutom za nutricionistiko ter drugimi uglednimi inštitucijami, ki nam pomagajo pri nadzoru nad varnostjo in kakovostjo izdelkov blagovne znamke SPAR. Poleg njih tudi sami izvajamo stroge interne nadzore kakovosti v več stopnjah. Preden izdelek uvrstimo pod blagovno znamko SPAR preverimo, da naše izdelke proizvajajo zgolj preverjeni in zaupanja vredni dobavitelji, ki sledijo našim vrednotam: »kupcem ponuditi najboljšo kakovost, po najnižjih cenah«.

Skrb za varnost in kakovost izdelkov na prodajnih policah bi morala biti osnovno vodilo vsakega odgovornega trgovca. SPAR Slovenija je na tem področju že pred mnogimi leti oral ledino in se kot prvi med slovenskimi trgovskimi podjetji zavzel za sistemski nadzor kakovosti izdelkov. Naše sodelovanje traja še danes in obsega široko in raznovrstno delo s področja preverjanja kakovosti živil trgovinske znamke SPAR. Uspešno partnerstvo s podjetjem SPAR Slovenija smo lahko razvili zaradi vrednot in visokih standardov, ki jim sledimo oboji. Vedno prisluhnejo strokovnim predlogom Biotehniške fakultete in jih uresničujejo. Dolgoletno partnerstvo s podjetjem SPAR Slovenija cenim, saj dolgoročno vpliva na kakovost izdelkov na policah, kar je za potrošnike še kako pomembno.


prof. dr. Janez Hribar

Predstojnik katedre za tehnologijo, prehrano in vino na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani

 
Kakovostna znamka SPAR predstavlja pomemben delež izdelkov na naših policah, po katerih radi dnevno posegate. Z nakupom naših izdelkov ste gotovo prepoznali prednosti visoke kakovosti in nizke cene, ki se spajata v zaupanja vredni izbiri. Varnost in kakovost izdelkov znamke SPAR sta pod skrbnim nadzorom naše strokovne ekipe in tudi zunanjih strokovnjakov. Že vrsto let sodelujemo z Biotehniško fakulteto v Ljubljani, Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano, Bureau Veritasom, Inštitutom za nutricionistiko ter drugimi, ki vsako leto analizirajo več tisoč vzorcev živil znamke SPAR. Prav tako naši strokovni sodelavci vsakodnevno izvajajo strog interni nadzor od sprejema izdelkov do trenutka, ko jih vzamete s prodajne police. Visoke standarde kakovosti pričakujemo tudi od proizvajalcev, ki jih skrbno izbiramo. Z dobavitelji gradimo partnerske odnose in snujemo ideje za vedno nove inovativne izdelke, zato vam lahko vsak dan ponudimo izjemno široko in pestro paleto izdelkov kakovostne znamke SPAR. Dopolnjujemo jo z veliko mero odgovornosti in se trudimo, da bo tudi v prihodnje vredna vašega zaupanja.

mag. Urška Brodnik, univ. dipl. inž.
Oddelek za razvoj lastnih in ekskluzivnih znamk, kakovost in varnost izdelkov v SPAR-u Slovenija