Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • nussyy-naslovna_720x370-4.jpg

NUSSYY®

* JEJ. BODI ODGOVOREN. LJUBI.
CARINA PIRNGRUBER, ustanoviteljica in lastnica linije izdelkov NUSSYY®


"Vsak od nas ima ključno vlogo v svojem življenju. Vsak najmanjši korak šteje. Skupaj lahko veliko spremenimo."

- DR. JANE GOODALLKakovost in edinstvenost, ustvarjalnost in eleganca – za vsemi našimi izdelki se skriva doživetje okusov najvišje kakovosti. S skrbno in vestno izbiro surovin ter proizvajalcev prispevamo k trajnostnemu ravnanju z naravnimi viri in upamo, da tako vsaj malce prispevamo k boljšemu svetu. Prevzeti odgovornost zase, za sočloveka in naše okolje je osnovna filozofija blagovne znamke NUSSYY®. Če gre dobro okolju, gre tudi nam. Če gre dobro nam, gre dobro našim otrokom. In tako se sklene krog življenja, ki ga je treba varovati.

V letu 2016 smo si skupaj s priznano znanstvenico in primatologinjo dr. Jane Goodall zamislili projekt "EAT.CARE. LOVE."* (*JEJ. BODI ODGOVOREN. LJUBI.) Izdelki se v Sloveniji prodajajo ekskluzivno v trgovinah SPAR in INTERSPAR. Del prihodkov od prodaje izdelkov proizvajalec namenja Inštitutu Jane Goodall.

www.janegoodall.at

www.nussyy.com

NUSSYY®


Uravnotežena raznolikost dragocenih hranil v prahu podpira vašo vitalnost, okus pa izžareva sladko-sadno svežino. Bio jagode v prahu so kot aromatičen poletni pozdrav narave.

 

 

    

NUSSYY®
"Le moč človeškega duha lahko uresniči sanje in doseže cilje."

- DR. JANE GOODALL

NUSSYY®


S preizkušeno močjo deževnega amazonskega pragozda so temnomodre jagode vsakodnevni odmerek svežine, ki spodbuja mladostno energijo in videz.

 

 

    

NUSSYY®


V sadežih južnoameriškega kakavovca se skrivajo drobna zrna, ki jih pridelovalci skrbno izberejo, fermentirajo, očistijo in posušijo. Tako obdelana jedrca se spremenijo v kakavovo doživetje čistega in intenzivnega okusa.

 

 

    

NUSSYY®


Kraljica Andov pokaže svoj naravni, energijsko bogati in krepčilni potencial v edinstveni rastlini maca, zato je priporočljiv dodatek pri umskih in športnih dejavnostih.

 

 

    

NUSSYY®


NUSSYY® BIO maline so skrbno posušene po posebnem postopku, ki ohranja dragocene vitamine in minerale svežih malin.

 

 

    

NUSSYY®
"Nekaj lahko spremeniš - vsak dan v vsakem trenutku."

- DR. JANE GOODALL

NUSSYY®


Sijoče rdeče goji jagode so v Aziji poznane že stoletja, saj jim od nekdaj pripisujejo posebno »moč«. Poskrbijo za polno mero energije ter dopolnijo vsak jedilnik z močjo narave.

 

 

    

NUSSYY®


Semena mehiške puščavske rastline chia so posebej bogata z omega-3 -maščobnimi kislinami. Že v času Aztekov so veljala za vir moči. So prave male energijske bombe. Semena so vir rastlinski beljakovin in vlaknin, zato so odličen sopotnik vsakdanje prehrane.

 

 

    

NUSSYY®
"Prihodnost je v rokah naših otrok."

- DR. JANE GOODALL

NUSSYY®


Rdeče, drobne, slastne, povsem naravne NUSSYY® BIO jagode so plod trajnostne avstrijske pridelave. Zaradi skrbne predelave ohranijo vitamine in minerale svežih jagod.

 

 

    

NUSSYY®

PROJEKT, KI ZDRUŽUJE"Če razumemo, se nas lahko dotakne.
Če se nas dotakne, lahko pomagamo.
Če pomagamo, lahko rešimo življenje."

- DR. JANE GOODALL

 

Izdelki NUSSYY® so preverjeno ekološki, veganski, brez dodatkov, brez glutena/laktoze, brez dodanega sladkorja, 100-odstotno naravni. Surovine prihajajo iz kontrolirane ekološke pridelave iz Avstrije in drugih držav.

NUSSYY® JE SPREMLJEVALEC OSVEŠČENIH LJUDI:
BLAGODEJEN, KAKOVOSTEN, TRAJNOSTEN IN UČINKOVIT.

Seznam trgovin INTERSPAR: INTERSPAR CITYPARK Ljubljana, INTERSPAR CITYCENTER Celje, INTERSPAR EUROPARK Maribor, INTERSPAR QLANDIA Maribor, INTERSPAR Vič, INTERSPAR SUPERNOVA Koper, INTERSPAR Velenjka Velenje, INTERSPAR Velenje Šalek, INTERSPAR Murska Sobota, INTERSPAR QLANDIA Kranj, INTERSPAR QLANDIA Nova Gorica, INTERSPAR QLANDIA Ptuj, INTERSPAR QLANDIA Novo mesto.

Seznam trgovin SPAR: Ajdovščina, Brežice, Brod, BTC - hala A, Černelavci, Domžale - Vir, Grosuplje, Izola, Ilirska Bistrica,  Jesenice, Kamnik, Kranj - Planina, Krško, Kočevje, Koper - Semedela, Litija, Medvode, Novo mesto - Žabja vas, Ormož, Postojna, Prevalje, Rače, Radovljica, Rogaška Slatina, Ruše, Slovenčeva - Ljubljana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica - Žolgarjeva, Šentjur pri Celju, Škofja Loka, Trbovlje, Trzin, Tržič, Velenje, Vrhnika, Zagorje, Zaloška - Ljubljana.

Ponudba velja v trgovinah SPAR, megamarketih INTERSPAR in v franšiznih trgovinah SPAR partner. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali določena z velikostjo posamezne trgovine in njene prodajne politike. Slike so simbolične.