Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

Pleničke Pretty Baby

Pleničke Pretty Baby – kvaliteta za odlično ceno!
Pleničke Pretty Baby odlično pokrivajo vse potrebe malčka in zaradi odlične strukture omogočajo optimalno svobodo gibanja. Vpojnost pri tem ni omejena, saj zelo vpojno jedro in dvakratna zaščita pred uhajanjem tekočine otroku zagotavljata suh občutek podnevi in ponoči. Zaradi širokega in fleksibilnega sistema zapiranja se pleničke individualno prilagajajo otrokovim potrebam, fleksibilne in raztegljive obrobe pa zagotavljajo odlično prileganje. Pleničke ne vsebujejo lateksa, njihova prijaznost do kože pa je dermatološko testirana.

Dobite jih v petih velikostih
Glede na obdobje razvoja malčka so pleničke Pretty Baby na razpolago v petih različnih velikostih: k obstoječim klasičnim velikostim Midi, Maxi in Junior smo pred kratkim dodali še velikost Mini za prve tedne po rojstvu. Različni živalski motivi za vsako velikost olajšajo razlikovanje pleničk, perforirana odprtina na paketu pa omogoča hiter in enostaven odvzem pleničk.

3-6 kg

74 kosov

0,13 €/1 KOS Pretty Baby

4-9 kg

66 kosov

0,13 €/1 KOS Pretty Baby