Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

puranji-zvitki-s-spinaco-in-gobami_720x370.jpg
Prim. mag. Branislava Belović, dr. med.

Puranji zvitki s špinačo in gobami

0 min

Na olju dušite sesekljano čebulo in na listke narezane gobe. Po 10 minutah dodajte narezano špinačo. Dušite, da voda izhlapi. Začinite in ohladite. V hladno umešajte parmezan. Zrezke pokapljajte z limoninim sokom. Na vsak zrezek naložite nadev in zavijte. Učvrstite z zobotrebci. Specite v pečici v namazanem pekaču. V začetku jih pokrijte s folijo za peko, pred koncem pa folijo odstranite, da meso dobi lepo barvo.

Sestavine

44 puranji zrezki po 14 dag
2020 dag gob
2020 dag špinače
11 žlica olivnega olja
44 dag parmezana
0 poper
0 limonin sok