• premium-torte-720x370-1.jpg

Pekarna SPAR

Slaščice

SPAR PREMIUM torte

Ekskluzivno linijo SPAR PREMIUM, ki temelji na vrhunski kakovostiter skrbni, tradicionalni pripravi in kontroliranem poreklu, stalnodopolnjujemo z novimi, izvirnimi, predvsem pa visokokakovostnimi dobrotami. Izdelki SPAR PREMIUM so plod bogatetradicije in butične proizvodnje.

Vse izdelke odlikujeta prvovrsten okus in najvišja kakovost. Predstavljamo vam nove odlične SPAR PREMIUM torte, ki smo jih za vas pripravili z ljubeznijo in s predanostjo.

Naravne in vedno sveže visokokakovostne sestavine ter ročne spretnosti naših slaščičarjev so recept za odličnost. Izbirate lahko med pregrešno dobro lešnikovo torto, čokoladno torto z marcipanom, torto s piškotki v smetanovi kremi ali vedno osvežilno sadno torto z borovnicami in granatnim jabolkom.

S tortami SPAR PREMIUM boste razvajali sebe in svoje najdražje. Privoščite si le najboljše, izberite torte SPAR PREMIUM.

1100 g, pakirano


Odlični lešniki ter smetana in pregrešno dober lešnikov nugat so združeni v lešnikovi torti. Ne glede na priložnost, v okusu boste uživali.

10,45 €/1 KG SPAR Premium

900 g, pakirano


Ste si zaželeli čokoladno torto? Sočen temni biskvit in smetanova krema s koščki piškotov bo prava izbira za vse sladokusce.

12,77 €/1 KG SPAR Premium

... in granatnim jabolkom


900 g, pakirano
Plast borovnic v rahli smetanovi kremi z granatnim jabolkom vas bo navdušila s svojo svežino in polnim sadnim okusom. Ne glede na sezono, sadna torta vas bo vedno osvežila!

12,77 €/1 KG SPAR Premium

1000 g, pakirano


Kombinacija temne čokolade in marcipana daje torti bogat in slasten okus. Sladica, ki se ji ni mogoče upreti.

11,49 €/1 KG SPAR Premium

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?