• spar-veggie-by-neni-naslovna-5_720x370.jpg

SPAR Veggie by NENI

skrivnostni OKUSI Orienta

Spoznajte nove orientalske jedi SPAR Veggie by Neni in se pustite zapeljati v skrivnostni svet Orienta!

Linijo SPAR Veggie smo razširili z novimi okusnimi vegetarijanskimi izdelki SPAR Veggie by NENI, ki jih dobite samo v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Izdelki se ponašajo s pravim orientalskim pridihom in vam bodo iz enostavnih jedi pričarali prave gurmanske specialitete
različnih tujih kuhinj. Izdelki SPAR Veggie by NENI so trendovski in se odlično ujemajo s sodobnim načinom življenja.

V liniji boste našli odlične falafle in različne vegetarijanske namaze orientalskega okusa. Izdelke je razvila trendovska

kuharica Haya Molcho, ki prihaja iz Izraela. Obožuje vegetarijanske jedi in predvsem zelo rada eksperimentira s sestavinami iz dežel ob Sredozemskem morju. Navdih išče predvsem v izraelski, arabski, maroški in turški kuhinji.

Začetnice imen njenih sinov (Nuriel, Elior, Nadiv in Ilan) tvorijo ime NENI, kot je linija tudi poimenovana.

Spoznajte okusne orientalske jedi SPAR Veggie by NENI in se pustite zapeljati v skrivnostni svet Orienta.

SPAR VEGGIE BY NENI

Ponudba velja v trgovinah SPAR, megamarketih INTERSPAR in v franšiznih trgovinah SPAR partner. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali določena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike. Slike so simbolične.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?