• vital_preverjeno_embalaza-1_720x370.jpg

SPAR Vital

Embalaža- aktivna pomoč pri nakupu

Hitri pregled embalaže SPAR Vital

Odlika izdelkov SPAR Vital je nazorna embalaža, ki že na prvi pogled pregledno ponuja informacije o najpomembnejših prehranskih prednostih. Embalaža potrošnika ne informira zgolj o zdravstvenih prednostih izdelka, temveč prikazuje tudi priporočljivo povprečno dnevno potrebo po energiji in hranljivih snoveh.

Prehranske prednosti izdelkov
Na sprednji strani embalaže izdelkov SPAR Vital so prikazane prehranske prednosti, povezane s hranilnimi vrednostmi živil, kot so: manj maščob, brez dodanih sladkorjev, vir vitaminov, vsebnost prehranskih vlaknin, vsebnost železa, kalcija idr.


* Prehranski krog je aktivna pomoč potrošniku pri prehransko ozaveščenem nakupovanju. Potrošnika seznanja z vsebnostjo najpomembnejših hranil, ki se nahajajo v priporočeni porciji. Hkrati v odstotkih izraža dosežen delež priporočenega dnevnega vnosa za posamezno hranilo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?