Vse za lepši jutri

maj 2015

Osrečili materinske domove s prazničnim velikonočnim zajtrkom

Praznični dnevi za mnoge pomenijo oddih, sprostitev in preživljanje dragocenih trenutkov z bližnjimi ob polnih mizah, zato nam misli le redko uidejo k tistim, ki si velikonočnih dobrot sami ne morejo privoščiti. Delček slavnostnega vzdušja smo v šest materinskih domov prinesli tudi mi, saj smo mamicam in njihovim otrokom predali izdelke za pripravo tradicionalnega velikonočnega zajtrka. Materinski domovi nudijo zatočišče številnim mamicam z otroki, ki so jih življenjske zgodbe pripeljale do težkih situacij, in jim omogočajo, da prebrodijo stisko in ponovno zaživijo samostojno. Tako mamice kot otroci so se zato razveselili lepe geste, ki je polepšala njihove velikonočne praznike. Poslovodje bližnjih Sparovih trgovin so poskrbele, da so si družine v materinskih domovih s šunko, jajci, izdelki za ustvarjanje ali barvanje pirhov, velikonočnimi pletenicami in hrenom lahko pričarale pravi praznični obrok.

S tradicionalnim velikonočnim zajtrkom smo obdarili naslednje materinske domove:  Materinski dom Maribor, Materinski dom Celje, Materinski dom Žalec, Materinski dom Gorenjske, Materinski dom Solkan in Materinski dom Ljubljana.

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?