Kultura

junij 2016

Argonavtski dnevi

Argonavtski dnevi potekajo na Vrhniki že več kot dvajset let. Uveljavljeni slovenski in tuji umetniki ter raznovrstne prireditve številne obiskovalce vsako leto navdušijo z bogatim zabavnim, kulturnim in športnim utripom. Vrhničanom z veseljem pomagamo s sponzorskimi sredstvi, ekipa zaposlenih iz Spara Vrhnika pa se že tradicionalno udeležuje tekmovanja v kuhanju golaža.

Atraktiven festival, ki je ime dobil po zgodovinskih junakih Argonavtih, že dve desetletji privablja priznane in uveljavljene slovenske in tuje umetnike ter številne navdušene obiskovalce. Osrednja zabavno-glasbena prireditev Noč na Vrhniki tradicionalno zagotavlja odlično in brezskrbno zabavo do jutranjih ur. Koncertno noč, polno zvenečih imen, ob polnoči razsvetli še ognjemet, ki nebo spremeni v igro tisočerih utripajočih in barvitih iskric.

Pester program prireditev sestavljajo čarobni Argonavtski dan, Dionizova noč, kolesarski maraton, festival hrane, stand up nastopi, mednarodno tekmovanje barmanov, rokometni, teniški, košarkarski in nogometni turnir, koncerti, okrogle mize in podobno, ki poskrbijo, da čisto vsakdo najde nekaj tudi za svoj okus.

Več o Argonavtskih dnevih


Argonavtski dnevi.


Argonavtski dnevi.


Argonavtski dnevi.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?