• materinski-domovi-brez-voscila_720x370.jpg

Vse za lepši jutri

marec 2016

S plenicami in velikonočnim zajtrkom smo razveselili materinske domove

Z letošnjo dobrodelno akcijo Mali koraki in tradicionalnim velikonočnim zajtrkom smo priskočili na pomoč mamicam, mladoletnim otrokom in najmlajšim korenjakom v materinskih domovih. Poslovodje trgovin so obiskale sedem domov po Sloveniji in jih obdarile z dobrotami in paketi, ki vedno pridejo prav.

Velika noč za mnoge pomeni priložnost za oddih od obveznosti, sprostitev, polno mizo jedi ob preživljanju časa z najbližjimi, le redko pa se spomnimo na tiste, ki praznikov ne morejo doživeti na tak način. Zato smo tudi letos poskrbeli, da bo velika noč prijetno obdobje za številne otroke. Poslovodje lokalnih Sparovih trgovin so namreč obiskale sedem materinskih domov in poskrbele, da so mamice in otroci  s prazničnim paketom izdelkov vsaj za en dan občutili brezskrbnost, hkrati pa jih obdarili s paketi plenic.

Materinski domovi številnim družinam predstavljajo še kako potrebno zatočišče in nudijo pomoč. Ob tem jim s svojim delom in angažiranostjo zagotavljajo vse potrebno, da prebrodijo stisko in se vrnejo v normalno življenje. Tako mamice kot otroci so se prazničnih dobrot zelo razveselili ter pokazali, kako malo je v življenju potrebno, da nekoga osrečiš.

S paketom izdelkov smo obdarili naslednjih sedem materinskih domov:


- Materinski dom Mozirje

- Materinski dom Maribor

- Zavod Socio v Celju

- Materinski dom Žalec

- Materinski dom Ljubljana

- Materinski dom Solkan

- Zavod Pelikan Karitas Škofljica

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?