• SPAR_720x370_kadrovski_oglas_02.png

ZAPOSLITEV

Zaposlitev v Sparu

Smo del mednarodne verige Spar trgovin, ki je danes prisotna na skoraj vseh celinah sveta: v Evropi, Afriki, Južni Ameriki, Avstraliji in na Daljnem Vzhodu. Mednarodno sodelovanje prinaša številne prednosti v trgovinski ponudbi, razvoju in znanju. Prvo trgovino smo odprli kmalu po osamosvojitvi Republike Slovenije in v tem času postali eden izmed najpomembnejših trgovcev z živili v Sloveniji.

SPLOŠNO O PODJETJU
Naš prepoznavni logotip zelene jelke danes označuje že 100 trgovin: 36 supermarketov Spar, 49 hipermarketov Spar, 13 megamarketov Interspar in 2 trgovini SPAR City. Trgovine so regionalno razpršene po celotni državi, tako da jih lahko najdete v skoraj vsakem kraju v Sloveniji. Ponosni smo, da so nas kupci ponovno izbrali za prvo trgovino (Mediana TGI Slovenia 2016, Mediana, vseslovenska spletna raziskava 2017). To smo dosegli s kakovostjo, zanesljivostjo in odgovornostjo do svojih kupcev in do svojih sodelavcev ter z jasnim pogledom v jutri. Naša vizija je za kupca ostati prva izbira v ponudbi živil.

GLAVNE DEJAVNOSTI
Vsakodnevno si prizadevamo, da kupcem omogočamo hiter, prijazen in ugoden nakup. Naša ponudba obsega tako izdelke priznanih blagovnih znamk kot tudi razvejano družino lastnih znamk. Smo tudi edina trgovina s svojo pekarno, ki velja za eno izmed največjih in tehnološko najbolje opremljenih pekarn v Sloveniji. Svoje trgovine že več let oskrbujemo centralizirano iz lastnega distribucijskega centra v Ljubljani, ki je opremljen z najnovejšo tehnologijo za prevzemanje, skladiščenje in dobavo blaga v naše trgovine.


KARIERNI RAZVOJ

Želimo si, da se v naših trgovinah dobro počutijo tako kupci kot tudi sodelavci. Naša najpomembnejša vrednota je zaupanje, zato se nenehno trudimo, da zaposlenim nudimo  stabilno in spoštljivo delovno okolje, raznolike in zanimive naloge,  ustrezno plačilo in  možnosti za napredovanje.  

Zaposlenim nudimo široko paleto usmerjenih izobraževanj s katerimi spodbujamo njihovo učinkovitost in inovativnost. Vsak sodelavec nam je pomemben, zato vsakemu prisluhnemo ter njegovim potrebam ugodimo v okviru možnosti.

KAJ PRIČAKUJEMO
Bistveno je, da imajo naši sodelavci odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu vrednote, ki so del kulture podjetja SPAR: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija. Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja in so ena izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti, želimo medse privabiti tiste, ki odražajo željo po učenju in sprejemanju izzivov.

 

 

ZAPOSLITEV

Družini prijazno podjetjeSPAR Slovenija je 13. decembra 2017
prejela certifikat Družini prijazno podjetje. Pridobljeni certifikat in postopek uvajanja ukrepov našim zaposlenim omogoča boljše ter lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Več >>

ZAPOSLITEV

SPAR ZA SVOJE ZAPOSLENE

Dober delodajalec je podjetje, ki nudi stabilno zaposlitev, primerno plačilo in normalne delovne razmere. Še boljši pa je tisti, ki poleg tega razmišlja o zaposlenih in jim nudi še več. V Sparu našim zaposlenim nudimo številne ugodnosti, ki jih s pridom izkoriščajo in v njih uživajo. Tudi tako se zaposlenim zahvalimo za njihovo dobro delo.

 

SKRBIMO ZA VARNO PRIHODNOST

Naše misli so vedno usmerjene na jutri. Za vse naše sodelavce vplačujemo dodatno pokojninsko zavarovanje, zaradi česar bodo ob upokojitvi upravičeni do višje pokojnine.

 

 

 

PONUJAMO NEPOZABNE IZKUŠNJE

Kot sponzor in partner mnogih športnih dogodkov svojim zaposlenim omogočamo, da so del teh nepozabnih izkušenj.

 

 

 

RAZVESELJUJEMO DRUŽINE NAŠIH ZAPOSLENIH

Prvošolčke naših zaposlenih na prvi šolski dan razveselimo s paketom šolskih potrebščin, ob rojstvu otroka naše zaposlene obdarimo s paketom uporabnih izdelkov, v decembru pa vsi otroci zaposlenih v starosti od 2 do 9 let prejmejo darilni Miklavžev paket. 

 

 

 

SPODBUJAMO NEFORMALNO DRUŽENJE

Skrbimo za dober kolektivni duh, saj omogočamo organizacijo kolektivnih druženj in zabav, na katerih lahko zaposleni ustvarijo skupne spomine.

 

 

 NUDIMO DODATNA IZOBRAŽEVANJA

Dodatna izobraževanja so temelj odlične kakovosti naših storitev, zato jih organiziramo za najrazličnejše profile zaposlenih, hkrati pa so tudi odskočna deska za napredovanja pri delu.

 

 

 

NUDIMO UGODNOSTI NAŠIH PARTNERJEV

V sklopu našega SPAR plus kluba so za naše zaposlene na voljo številne dodatne ugodnosti, ki jih lahko preverjajo preko posebnega portala za zaposlene.

 

 

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?