• izobrazevanje_720x370.jpg

ZAPOSLITEV

Izobraževanje

Izobraževanju zaposlenih posvečamo posebno pozornost

Naši zaposleni so ponosni, da so del skupine Spar, saj se zavedajo, da so tisti, ki ustvarjajo in pripomorejo k uspešnosti podjetja. Izobraževanje zaposlenih je v Sparu pomemben vidik, ki mu posvečamo posebno pozornost. Prepričani smo namreč, da poleg kakovostnih izdelkov le bogato znanje in motivacija zaposlenih omogočata zadovoljiti želje kupcev, kar je naša najpomembnejša skrb.
Z našim sistemom izobraževanja omogočamo zaposlenim poglabljanje in nadgradnjo znanj, ki jih potrebujejo pri svojem delu. Zaposlene v trgovinah izobražujemo o učinkovitem načinu prodaje ter svetovanju pri nakupu, poleg tega pa jih strokovno izpopolnjujemo o vseh izdelkih, ki jih našim kupcem ponujamo na prodajnih policah.
Izobraževanja v veliki meri izvajajo interni izobraževalci, torej naši strokovnjaki, ki svoje znanje delijo s sodelavci. Naši zaposleni se udeležujejo tudi seminarjev, ki jih za podjetje izvajajo priznani zunanji strokovnjaki. Glede na potrebe delovnega mesta zaposlenim omogočamo tudi izobraževanje ob delu za pridobitev srednje, višje, visoke ali univerzitetne izobrazbe.
Naše vlaganje v znanje se zrcali v večji usposobljenosti posameznikov, inovativnosti, učinkovitosti timov in v zadovoljstvu kupcev.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?