IZBRANIH 10: NOVO NA NAŠI POLICI

Tokrat lahko izbirate med izdelki iz neživilske ponudbe.

IZBRANIH 10

Izjemna ugodnost samo
v aplikaciji SPAR plus!

 

V aplikaciji SPAR plus vam je na voljo 30 izdelkov "NOVO NA NAŠI POLICI".

Izberite svojih IZBRANIH 10 in jih vse do 13. 7. 2024 kupujte kar 20 % ceneje.

SPAR REPELENT PROTI KOMARJEM, 100 ml

SPLENDID NATURE ČISTILO ZA STEKLO z razpršilko, 750 ml

SPLENDID TABLETE PROTI VODNEMU KAMNU za pralni stroj, 51/1

SPLENDID LOVILEC BARV 24/1

SPLENDID WC OBEŠANKA, fresh, 3 x 55 ml

SPLENDID DETERGENT ZA POSODO, lemon power, 1 l

SPLENDID ODSTRANJEVALEC VODNEGA KAMNA, sivka in kamilica, 750 ml

SPLENDID UNIVERZALNO ČISTILO, ocean fresh, 1.5 l

SPLENDID ČISTILNE TABLETE ZA WC ŠKOLJKO 16/1

SPAR SUPER MEHČALEC, spring harmony, 1.5 l

SPAR SUPER GEL ZA PRANJE PERILA, universal, 40 pranj, 3 l

DENTA KISS OTROŠKA ZOBNA ŠČETKA 1/1

PRETTY BABY PLENICE, newborn, št. 1, 2-5 kg, 26/1

BEAUTY KISS BALZAM ZA USTNICE, classic, 4.8 g

BEAUTY KISS ČISTILNI ROBČKI, micelarna voda in bio aloe vera, 25/1

BEAUTY KISS MEN PENA ZA BRITJE, sensitive, z aloe vero, 300 ml

BEAUTY KISS SUHI ŠAMPON, classic, 200 ml

DENTA KISS ZOBNA ŠČETKA, z aktivnim ogljem, 1/1

ISANA VLAŽILNA KREMA - GEL ZA OBRAZ, hydro booster, 50 ml

ISANA VLAŽILNI SERUM, hialuron, hydro booster, 30 ml

ISANA KREMA ZA ROKE, z ureo, za zelo suho kožo, 100 ml

ISANA ŠAMPON ZA LASE COFFEIN, za hitrejšo rast las, 250 ml

ISANA VLAŽILNA MASKA ZA OBRAZ, v robčku, hyaluron in aloe vera, hydro booster 1/1

ISANA MEN GEL ZA OBLIKOVANJE LAS, 150 ml

SPAR MEDIHELP MLEKO ZA SONČENJE ZF50+, ultra sensitiv, 200 ml

SPAR MEDIHELP KIDS SPREJ ZA SONČENJE ZF50+, ultra sensitiv, vodoodporno, 150 ml

SUN KISS MLEKO ZA SONČENJE ZF30+, 200 ml

SPLENDID DETERGENT BALZAM ZA POSODO, sivka in kamilica, 500 ml

SPLENDID UNIVERZALNI VLAŽILNI ROBČKI ZA ČIŠČENJE, vodna lilija, 80/1

BEAUTY KISS NEGOVALNI ČISTILNI ROBČKI, 3 v 1, 25/1

Pravila promocije IZBRANIH 10

Promocija »IZBRANIH 10« je na voljo zgolj v mobilni aplikaciji SPAR plus, in sicer tistim uporabnikom, ki so vanjo prijavljeni s svojo SPAR plus kartico.

Promocija traja od 13. 5. 2024 do 13. 7. 2024, njene ugodnosti pa lahko koristite vse od trenutka aktivacije, ki je opisana v nadaljevanju, pa do izteka trajanja promocije. Veljavnost promocije je navedena tudi znotraj mobilne aplikacije SPAR plus ter pri vsakem posameznem izbranem izdelku.

Potem ko se s svojo SPAR plus kartico prijavite v mobilno aplikacijo SPAR plus, pod zavihkom »Aktualno« kliknite na grafiko s promocijo »IZBRANIH 10«. Sledite navodilom in si izberite natanko 10 izdelkov, ki jih boste v času trajanja promocije lahko kupovali po znižani ceni. S klikom na 10 posameznih izdelkov naredite izbor in zaključite s pritiskom na gumb »Aktiviraj« in v naslednjem koraku »Potrdi«. Naknadne spremembe izbora izdelkov po tem koraku ne bodo več mogoče. V času trajanja promocije lahko z eno SPAR plus kartico namreč promocijo aktivirate zgolj enkrat.

Znotraj promocije vam je na voljo 30 izdelkov z znižano ceno, med katerimi lahko izberete natanko 10 izdelkov. Od trenutka aktivacije do zaključka promocije pri nakupu izbranih izdelkov prejmete 20% popust. V obdobju trajanja promocije se tem izdelkom cena ne bo spreminjala oziroma se lahko le zniža v kupčevo korist.

Po aktivaciji promocije za koriščenje popusta pri nakupu izbranih izdelkov pri blagajni predložite svojo SPAR plus kartico. Popust na izbrane izdelke prejmete, ko osebje na blagajni poskenira vašo SPAR plus kartico. Brez predložitve SPAR plus kartice ugodnosti ni mogoče koristiti. Pri Ekspres blagajni mora stranka sama poskenirati SPAR plus kartico, da prejme ugodnost.

Promocija velja v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner, vendar pa je od posamezne trgovine odvisno, ali ima izbrani izdelek v svoji ponudbi. Promocija ne velja v SPAR ONLINE spletni trgovini.

Popusti iz promocije »IZBRANIH 10« se ne seštevajo s popusti na posamezne izdelke iz ostalih promocij (kupon za -25 % za izdelek po lastni izbiri, ugodnosti iz letakov in katalogov za posamične izdelke ali skupine artiklov). V primeru uporabe različnih popustov za isti izdelek se vam bo upošteval zgolj popust iz promocije »IZBRANIH 10«. Popusti iz te promocije se lahko koristijo le v količinah, primernih za gospodinjstvo.

Po aktivaciji si lahko izbrane izdelke v vsakem trenutku ogledate znotraj mobilne aplikacije SPAR plus. To storite pod zavihkom »Aktualno« ali »Moj Spar« s klikom na grafiko promocije »IZBRANIH 10«. V primeru koriščenja ugodnosti iz omenjene promocije ni mogoče pridobiti »originalnega računa«.

Mobilna aplikacija SPAR plus je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS, od različice iOS 9.0 ali novejše ter Android, od različice 4.1 ali novejše. Promocija »IZBRANIH 10« deluje na pametnih telefonih z operacijskim sistemom iOS, od različice iOS 9.0 ali novejše ter Android, od različice 4.1 ali novejše. Za uporabo mobilne aplikacije SPAR plus morate biti povezani na WI-FI ali imeti vključen prenos mobilnih podatkov. Prenos mobilnih podatkov se zaračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja. Mobilna aplikacija je brezplačna in je na voljo v dveh trgovinah z aplikacijami (App Store za operacijski sistem iOS in Google Play za operacijski sistem Android).

vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več