IZBRANIH 10

 

Izjemna ugodnost samo v aplikaciji SPAR plus!

V aplikaciji SPAR plus vam je na voljo 30 izdelkov, ki so nepogrešljivi za pripravo italijanskih jedi in ustvarjanje tipičnega italijanskega vzdušja, ki ga imamo vsi tako radi.

Svojih IZBRANIH 10 kupujte 20 % ceneje od 9. 9. do 9. 11. 2019.

V aplikaciji SPAR plus vam je na voljo 30 izdelkov, ki so nepogrešljivi za pripravo italijanskih jedi!

SIR PARMEZAN REGGIANO, Zanetti, Erfa, 200 g

SIR MOZZARELLA MINI, Galbani, 150g

OLJČNO OLJE MONINI, GranFruttato, ekstra deviško, 750 ml

MASCARPONE, Zanetti, 500 g

KAPRE, s pecljem, Zuccato, 330 g

DELIKATESNI PRŠUT, postrežno, 1 kg

MORTADELA BOLOGNA IGP, postrežno, 1 kg

MILANSKA SALAMA, postrežno, 1 kg

PARADIŽNIKOVA OMAKA, z olivami, Barilla, 400 g

SIR BURATA, bivolja, Garofalo, 125 g

OLJČNO OLJE, Pietro Coricelli, extra deviško, 1 l

PIZZA ŠUNKA GOBE, zamrznjeno, 475 g

OMAKA, rdeči pesto, Barilla, 200g

PRŠUT NAREZEK Meroni, 100 g

HRUSTLJAVI GRISINI, z ekstra deviškim oljčnim oljem, Mulino Bianco, 230 g

KEKSI, s čokoladno kremo, Grisbi, 150 g

BRUSCHETTE MARETTI, grande, pizza, pakirano, 150 g

SUHI PARADIŽNIK, Zero olio, Ponti, 300 g

ARTIČOKE, Zero olio, Ponti, 300 g

ŠIROKI REZANCI, Barilla, 500 g

TORTELINI, sveži, s skuto in špinačo, Rana, 250 g

ŠPAGETI 5 VRST ŽIT, Barilla, 400 g

TUNINA, Leggero v oljčnem olju, Rio mare, 3 x 60 g

RIŽ, Arborio, Scotti, 1 kg

KAVA LAVAZZA, Qualita Rossa, 250 g

POLNOZRNATI PIŠKOTI, Digestive, Gran Cereale, 250 g

NESLANI KREKERJI, Gran Pavesi, 250 g

PIŠKOTI PAN DI STELLE, s temno čokolado in lešniki, Mulino Bianco, 350 g

PRALINE GIOTTO, 38.7 g

TUNINA, Natur, Rio mare, 3 x 56 g, 168 g

Pravila promocije IZBRANIH 10 >>

Promocija »IZBRANIH 10« je na voljo zgolj v mobilni aplikaciji SPAR plus, in sicer tistim uporabnikom, ki so vanjo prijavljeni s svojo SPAR plus kartico.

Promocija traja od 9. 9. 2019 do 9. 11. 2019, njene ugodnosti pa lahko koristite vse od trenutka aktivacije, ki je opisana v nadaljevanju, pa do izteka trajanja promocije. Veljavnost promocije je navedena tudi znotraj mobilne aplikacije SPAR plus ter pri vsakem posameznem izbranem izdelku.

Potem ko se s svojo SPAR plus kartico prijavite v mobilno aplikacijo SPAR plus, pod zavihkom »Aktualno« kliknite na grafiko s promocijo »IZBRANIH 10«. Sledite navodilom in si izberite natanko 10 izdelkov, ki jih boste v času trajanja promocije lahko kupovali po znižani ceni. S klikom na 10 posameznih izdelkov naredite izbor in zaključite s pritiskom na gumb »Aktiviraj« in v naslednjem koraku »Potrdi«. Naknadne spremembe izbora izdelkov po tem koraku ne bodo več mogoče. V času trajanja promocije lahko z eno SPAR plus kartico namreč promocijo aktivirate zgolj enkrat.

Znotraj promocije vam je na voljo 30 izdelkov z znižano ceno, med katerimi lahko izberete natanko 10 izdelkov. Od trenutka aktivacije do zaključka promocije pri nakupu izbranih izdelkov prejmete 20% popust. V obdobju trajanja promocije se tem izdelkom cena ne bo spreminjala oziroma se lahko le zniža v kupčevo korist.

Po aktivaciji promocije za koriščenje popusta pri nakupu izbranih izdelkov pri blagajni predložite svojo SPAR plus kartico. Popust na izbrane izdelke prejmete, ko osebje na blagajni poskenira vašo SPAR plus kartico. Brez predložitve SPAR plus kartice ugodnosti ni mogoče koristiti. Pri Ekspres blagajni mora stranka sama poskenirati SPAR plus kartico, da prejme ugodnost.

Promocija velja v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner, vendar pa je od posamezne trgovine odvisno, ali ima izbrani izdelek v svoji ponudbi. Promocija ne velja v SPAR ONLINE spletni trgovini.

Popusti iz promocije »IZBRANIH 10« se ne seštevajo s popusti na posamezne izdelke iz ostalih promocij (kupon za -25 % za izdelek po lastni izbiri, ugodnosti iz letakov in katalogov za posamične izdelke ali skupine artiklov). V primeru uporabe različnih popustov za isti izdelek se vam bo upošteval zgolj popust iz promocije »IZBRANIH 10«. Popusti iz te promocije se lahko koristijo le v količinah, primernih za gospodinjstvo.

Po aktivaciji si lahko izbrane izdelke v vsakem trenutku ogledate znotraj mobilne aplikacije SPAR plus. To storite pod zavihkom »Aktualno« ali »Moj Spar« s klikom na grafiko promocije »IZBRANIH 10«. V primeru koriščenja ugodnosti iz omenjene promocije ni mogoče pridobiti »originalnega računa«.

Mobilna aplikacija SPAR plus je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS, od različice iOS 9.0 ali novejše ter Android, od različice 4.1 ali novejše. Promocija »IZBRANIH 10« deluje na pametnih telefonih z operacijskim sistemom iOS, od različice iOS 9.0 ali novejše ter Android, od različice 4.1 ali novejše. Za uporabo mobilne aplikacije SPAR plus morate biti povezani na WI-FI ali imeti vključen prenos mobilnih podatkov. Prenos mobilnih podatkov se zaračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja. Mobilna aplikacija je brezplačna in je na voljo v dveh trgovinah z aplikacijami (App Store za operacijski sistem iOS in Google Play za operacijski sistem Android).

SPAR PLUS MOBILNA APLIKACIJA

Če aplikacije še niste prenesli na svoj pametni telefon, je zdaj pravi trenutek, da to storite.