IZBRANIH 10

 

Izjemna ugodnost samo v aplikaciji SPAR plus!

V aplikaciji SPAR plus vam je na voljo 30 izdelkov za osvežitev v vročih poletnih dneh. Svojih IZBRANIH 10 kupujte 20 % ceneje vse do 8. septembra 2019.

V aplikaciji SPAR plus vam je na voljo 30 izdelkov za osvežitev v vročih poletnih dneh.

Aktivirajte svojih 10 izdelkov za poletno osvežitev še danes!

VODA ZALA, malina brez sladkorja, 1 l

MALT HRUŠKA MELISA, Pivovarna Laško, 0.5 l

NAPITEK DVOJNI C, Fructal, 1 l

ČAJ COOL T, meta&bezeg, 1001 Cvet, 50 g

ORA BELO GROZDJE, 1.5 l

VODA DANA, 1 l

SMETANA, v dozi, SPAR, 250 ml

GOVEJI GOLAŽ, Podravka, 200 g

TUNA, kosi, v rastlinskem olju, Eva, 120 g

JETRNA PAŠTETA Kekec, 100 g

JAJČNI PERESNIKI, Zlato polje 500 g

JAJČNI ŠPAGETI, št. 45, Mlinotest, 500 g

ARAŠIDI NIC NAC, v pikantnem testu, Lorenz, 125 g

MASLENI KEKSI LEIBNIZ, Bahlsen, 200 g

KAKAVOVE NAPOLITANKE, Napoli 400 g

ŠTUDENTSKA HRANA, Odlično, 250 g

LED KOCKE, Ecot, 2 kg

SLADOLED KINDER BUENO, 360 ml

SLADOLED, mlečni s čokolado, Kinder, 360 ml

SLADOLED PLANICA, Ljubljanske mlekarne, 1 l

SLADOLED KING, double mini, Ledo, 4 x 60 ml

HUGO, pločevinka, 5% alk, Radgonske Gorice, 250 ml

GRENČICA APEROL, 11% alk., 1 l

LIKER RAMAZZOTTI, Rosato, 15% alk., 0.7 l

GOVEJA JUHA, Domača, Podravka, 75 g

MEŠANICA ZAČIMB, za špagete bolognese, Knorr, 42 g

MESNA OMAKA, Natureta, 300 g

PIVO KRUŠOVICE, svetlo, 4,2% alk., pločevinka, 0.5 l

RADLER UNION LIMONA, 2% alk., pločevinka, 0.5 l

PIVO STAROPRAMEN, temno, 4,4% alk., pločevinka, 0.5 l

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

Pravila promocije IZBRANIH 10 >>

Promocija »IZBRANIH 10« je na voljo zgolj v mobilni aplikaciji SPAR plus, in sicer tistim uporabnikom, ki so vanjo prijavljeni s svojo SPAR plus kartico.

Promocija traja od 8. 7. 2019 do 8. 9. 2019, njene ugodnosti pa lahko koristite vse od trenutka aktivacije, ki je opisana v nadaljevanju, pa do izteka trajanja promocije. Veljavnost promocije je navedena tudi znotraj mobilne aplikacije SPAR plus ter pri vsakem posameznem izbranem izdelku.

Potem ko se s svojo SPAR plus kartico prijavite v mobilno aplikacijo SPAR plus, pod zavihkom »Aktualno« kliknite na grafiko s promocijo »IZBRANIH 10«. Sledite navodilom in si izberite natanko 10 izdelkov, ki jih boste v času trajanja promocije lahko kupovali po znižani ceni. S klikom na 10 posameznih izdelkov naredite izbor in zaključite s pritiskom na gumb »Aktiviraj« in v naslednjem koraku »Potrdi«. Naknadne spremembe izbora izdelkov po tem koraku ne bodo več mogoče. V času trajanja promocije lahko z eno SPAR plus kartico namreč promocijo aktivirate zgolj enkrat.

Znotraj promocije vam je na voljo 30 izdelkov z znižano ceno, med katerimi lahko izberete natanko 10 izdelkov. Od trenutka aktivacije do zaključka promocije pri nakupu izbranih izdelkov prejmete 20% popust. V obdobju trajanja promocije se tem izdelkom cena ne bo spreminjala oziroma se lahko le zniža v kupčevo korist.

Po aktivaciji promocije za koriščenje popusta pri nakupu izbranih izdelkov pri blagajni predložite svojo SPAR plus kartico. Popust na izbrane izdelke prejmete, ko osebje na blagajni poskenira vašo SPAR plus kartico. Brez predložitve SPAR plus kartice ugodnosti ni mogoče koristiti. Pri Ekspres blagajni mora stranka sama poskenirati SPAR plus kartico, da prejme ugodnost.

Promocija velja v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner, vendar pa je od posamezne trgovine odvisno, ali ima izbrani izdelek v svoji ponudbi. Promocija ne velja v SPAR ONLINE spletni trgovini.

Popusti iz promocije »IZBRANIH 10« se ne seštevajo s popusti na posamezne izdelke iz ostalih promocij (kupon za -25 % za izdelek po lastni izbiri, ugodnosti iz letakov in katalogov za posamične izdelke ali skupine artiklov). V primeru uporabe različnih popustov za isti izdelek se vam bo upošteval zgolj popust iz promocije »IZBRANIH 10«. Popusti iz te promocije se lahko koristijo le v količinah, primernih za gospodinjstvo.

Po aktivaciji si lahko izbrane izdelke v vsakem trenutku ogledate znotraj mobilne aplikacije SPAR plus. To storite pod zavihkom »Aktualno« ali »Moj Spar« s klikom na grafiko promocije »IZBRANIH 10«. V primeru koriščenja ugodnosti iz omenjene promocije ni mogoče pridobiti »originalnega računa«.

Mobilna aplikacija SPAR plus je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS, od različice iOS 9.0 ali novejše ter Android, od različice 4.1 ali novejše. Promocija »IZBRANIH 10« deluje na pametnih telefonih z operacijskim sistemom iOS, od različice iOS 9.0 ali novejše ter Android, od različice 4.1 ali novejše. Za uporabo mobilne aplikacije SPAR plus morate biti povezani na WI-FI ali imeti vključen prenos mobilnih podatkov. Prenos mobilnih podatkov se zaračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja. Mobilna aplikacija je brezplačna in je na voljo v dveh trgovinah z aplikacijami (App Store za operacijski sistem iOS in Google Play za operacijski sistem Android).

SPAR PLUS MOBILNA APLIKACIJA

Če aplikacije še niste prenesli na svoj pametni telefon, je zdaj pravi trenutek, da to storite.