NAGRADNA IGRA!

NAGRADNA IGRA – naloži SPAR plus aplikacijo, se vanjo registriraj in osvoji tedensko rento za nakup v trgovini SPAR ali INTERSPAR

1.    Naložite SPAR plus aplikacijo do 6. 6. 2023*
2.    V SPAR plus aplikacijo se registrirajte
3.    V SPAR plus aplikaciji poiščite oglas za nagradno igro, kliknite nanj in izpolnite obrazec

In že sodelujete v nagradni igri za tedensko rento za nakup v naših trgovinah. Tedenska renta znaša 60 €, dobili pa jo boste v obliki darilne kartice SPAR.

Pravila nagradne igre >>

Izpolnite obrazec in sodelujte v nagradni igri!

Dodatne informacije in pomoč:

080 82 44

po e-pošti
[email protected]

PON. - PET.: 08:00 - 19:00

Strinjam se s pravili in pogoji nagradne igre:*

Poglej pravila

 

Družba SPAR Slovenija d.o.o. z vašimi osebnimi podatki ravna skladno z veljavno zakonodajo in drugimi predpisi. Več o tem si lahko preberete tukaj. Z označitvijo spodnjih polj potrjujete, da ste seznanjeni s pravili nagradne igre oz. obdelavo osebnih podatkov, kot je specificirano ob vsakem polju.

 

Podatki, označeni z *, so obvezni za sodelovanje v nagradni igri.

 

Kadarkoli lahko zahteve prenehanje ali omejitev uporabe vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko kadarkoli prekličete pisno soglasje oz. zahtevate, da se vam ne pošilja sporočil z neposrednim trženjem. To lahko storite z dopisom na SPAR Slovenija d.o.o., Letališka 26, 1000 Ljubljana ali na [email protected]. Kar se tiče obdelave vaših osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se na vas nanašajo, do popravka, omejitve obdelave, prenosa podatkov, izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo in drugimi predpisi. Zahteve vezane na osebne podatke lahko posredujete na prej navedena naslova ter na pooblašč[email protected].

*obvezno

Dodatne informacije in pomoč:

080 82 44

po e-pošti
[email protected]

PON. - PET.: 08:00 - 19:00

*Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da si naložite SPAR plus aplikacijo in se vanjo registrirate.

Naložite si SPAR plus aplikacijo!

Mobilna aplikacija SPAR plus je brezplačna in nepogrešljiva za vse, ki živite hitro in želite biti v vsakem trenutku dobro informirani.   

Preverite video nasvete za uporabo aplikacije!