Ob naši 30-letnici smo posebej za vas pripravili tri nove jubilejne vrste kruha. Spoznajte jih!
RŽENI KRUH S PINJOLAMI, 700 g
Kruh je pripravljen iz bogate ržene moke, ki mu daje značilno temnejšo barvo.
- Ročno pripravljenemu kruhu smo dodali moderen pridih – pinjole.
- Poseben čar dajeta hrustljava skorjica in dolgotrajna svežina.
AJDOV KRUH Z AJDOVIMI SEMENI, 520 g
Ajdov kruh z ajdovimi semeni je narejen iz srca – to odražata tako oblika kot tudi okus.
- Kruh bogati dodatek pesti ajdovih semen.
- Vedno znova navdušuje s prijetno aromo in hrustljavostjo.
KORUZNI KRUH S KVINOJO, 700 g
Ta kruh je pripravljen na tradicionalen način, hkrati pa ponuja tudi nekaj novega.
- V recepturo smo dodali starodavno rastlino – kvinojo.
- Kvinojo uvrščamo med živila, bogata z beljakovinami.
Moka je zmleta v slovenskem mlinu Korošec.