SPAR MIX MESO IN ZELENJAVA

SPAR MIX MESO IN ZELENJAVA

V novih izdelkih SPAR MIX MESO IN ZELENJAVA smo
ekološko vzrejeno govedino slovenskega porekla dopolnili
z aromatično zelenjavo. Vaš obrok bo tako poleg odličnega okusa
tudi bolj prijazen do planeta. Poskusite jih!

V Sparu Slovenija smo kot prvi trgovec pri nas odgovorili na prehranske trende v smeri manjše porabe mesa. V sodelovanju s svojim dobaviteljem, Mesarstvom Blatnik, smo v okviru nove podlinije SPAR mix meso & zelenjava namreč ustvarili inovativne in trendovske mesne izdelke, ki smo jim 20 odstotkov mesa zamenjali z zelenjavo in rastlinskimi nadomestki, ob tem pa ohranili 100-odstotno mesni okus.

Podlinija SPAR mix meso & zelenjava zaenkrat obsega tri izdelke – mleto goveje z zelenjavo, hot dog z zelenjavo in burger s papriko –, vsi pa vsebujejo goveje meso slovenskega porekla, ki prihaja iz ekološke pridelave in ima certifikat Izbrana kakovost Slovenije. Četudi ima izdelek 20 odstotkov manj mesa, ohranja 100-odstotni okus in predstavlja kakovosten vir beljakovin.  

SPAR MIX MESO IN ZELENJAVA - flexi goveji burger s papriko

FLEXI GOVEJI BURGER S PAPRIKO 300 g

Ekskluzivna novost v svetu burgerjev: sočen burger iz slovenske ekološke govedine po zaslugi aromatične rdeče in zelene paprike kar poka od okusa.

SPAR MIX MESO IN ZELENJAVA - flexi mleto goveje z zelenjavo

FLEXI MLETO GOVEJE Z ZELENJAVO 500 g

Mesne kroglice, bolonjska omaka ali polnilo za tortilje: vaše mojstrovine iz mletega mesa bodo še boljše z našo novo mešanico mlete ekološke govedine in aromatične zelenjave.

SPAR MIX MESO IN ZELENJAVA - flexi hod dog z zelenjavo

FLEXI HOD DOG Z ZELENJAVO 280 g

So hrenovke in je hot dog. Naš Flexi hot dog sodi v drugo skupino, saj smo slovensko ekološko govedino oplemenitili s čebulo, česnom, korenjem in papriko.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>