Trgovine in delovni časi

Poiščite vašo najbližjo trgovino

ZANESLJIVO VAREN IN UGODEN NAKUP

 

V vseh trgovinah SPAR in INTERSPAR velja omejitev števila kupcev na 1 osebo na 10 m2.

 

V skladu z odlokom Vlade RS za nakupovanje v naših trgovinah, ki so v sklopu nakupovalnih centrov, potrebujete PCT pogoj. Ta sedaj velja za osebe, starejše od 12 let.  Preverite seznam teh trgovin >

 

V trgovinah SPAR pa PCT pogoj ni potreben. Preverite seznam teh trgovin >

 

Vabljeni v naše trgovine INTERSPAR, kjer je v sklopu nakupovalnih centrov organiziramo brezplačno testiranje na COVID-19 (razen v trgovini ISP Velenje).
NOVO – testiranje je organizirano tudi v INTERSPARU Murska Sobota.

V treh centrih v Ljubljani (Citypark, Vič in Aleja) pa vam nudimo tudi možnost cepljenja.


Kupci lahko v naše trgovine vstopijo le s kirurško zaščitno masko oz. masko tipa FFP2.

 

V trgovino naj vstopajo le ZDRAVE OSEBE. Če opažate znake okužbe zgornjih dihal (vročina, kašelj, težko dihanje), vas prosimo, da v trgovino ne vstopate. Pred vstopom v trgovino si je potrebno obvezno RAZKUŽITI ROKE. Razkužilo je na voljo pri vhodu v trgovino. Vstop v trgovino je možen le z uporabo ZAŠČITNE MASKE, ki prekrije nos in usta. V trgovini upoštevajte ohranjanje varnostne razdalje vsaj 1,5 - 2 metra do ostalih strank in zaposlenih. Priporočamo brezstični način plačevanja.

Poleg tega upoštevamo zakonsko predpisano največje dovoljeno število kupcev, ki so lahko istočasno v trgovini. Pri izračunu števila oseb za vsako posamezno trgovino upoštevamo priporočilo NIJZ. Obvestila o omejitvi števila strank so objavljena na vhodu posamezne trgovine.

 

V skladu z novelo Zakona o trgovini, ki razen z zakonom določenih izjem uvaja zaprtje trgovin ob nedeljah, in z zakonom določenih
dela prostih dnevih, so vse trgovine Spar in Interspar ter restavracije Interspar OB NEDELJAH ZAPRTE.

Lokacija ni najdena