Trgovine in delovni časi

Poiščite vašo najbližjo trgovino

POMEMBNO OBVESTILO

 

RESTAVRACIJA INTERSPAR

Goste restavracij INTERSPAR obveščamo, da so VSE restavracije INTERSPAR ODPRTE.
Restavracije so odprte od 9. do 20. ure (Restavracija INTERSPAR Vič  - SPAR To Go oddelek od 8:00 – 20:00), bari znotraj restavracij, kjer so na voljo sendviči, tortice, kave itd., pa že od 8. ure.
V vseh restavracijah INTERSPAR lahko v jedilnicah obedujete pod določenimi pogoji.

Več o ponudbi restavracij INTERSPAR >>

 

OSEBNI PREVZEM JEDI
 
Restavracije INTERSPAR so za osebni prevzem odprte od 10. do 19. ure.
Restavracija INTERSPAR Vič od 8. do 20. ure

 

DELOVNI ČAS TRGOVIN
Vse trgovine INTERSPAR so odprte od 8:00 do 21:00.

 

V trgovino naj vstopajo le ZDRAVE OSEBE. Če opažate znake okužbe zgornjih dihal (vročina, kašelj, težko dihanje), vas prosimo, da v trgovino ne vstopate. Pred vstopom v trgovino si je potrebno obvezno RAZKUŽITI ROKE. Razkužilo je na voljo pri vhodu v trgovino. Vstop v trgovino je možen le z uporabo ZAŠČITNE MASKE, ki prekrije nos in usta. V trgovini upoštevajte ohranjanje varnostne razdalje vsaj 1,5 - 2 metra do ostalih strank in zaposlenih. Priporočamo brezstični način plačevanja.

Poleg tega upoštevamo zakonsko predpisano največje dovoljeno število kupcev, ki so lahko istočasno v trgovini. Pri izračunu števila oseb za vsako posamezno trgovino upoštevamo priporočilo NIJZ. Obvestila o omejitvi števila strank so objavljena na vhodu posamezne trgovine.

 

V skladu z novelo Zakona o trgovini, ki razen z zakonom določenih izjem uvaja zaprtje trgovin ob nedeljah, in z zakonom določenih
dela prostih dnevih, so vse trgovine Spar in Interspar ter restavracije Interspar OB NEDELJAH ZAPRTE.

Lokacija ni najdena