Skupaj polepšajmo praznike družinam v stiski

Z Anino zvezdico bomo letos že osmo leto združili moči v praznični akciji »Podaj svojo dlan« in družinam v stiski polepšali praznične dni. V sklopu akcije bomo darovali tudi mi in Anini zvezdici predali donacijo v višini 7.500 evrov ter 100 igrač naših dobaviteljev in tako mladim nadobudnežem pričarali decembrsko vzdušje.

Med čarobnim časom obdarovanja ne smemo pozabiti na tiste, ki so zaradi takšnih in drugačnih stisk prikrajšani za prijetno praznično vzdušje. Da bi vzpodbudili solidarnost in medsebojno povezovanje, smo v sodelovanju z Anino zvezdico organizirali tradicionalno decembrsko dobrodelno akcijo, v kateri bomo namenili pomoč družinam v stiski.

V okviru akcije od 2. 12. do 31. 12. 2019 v naših trgovinah zbiramo hrano z daljšim rokom uporabe. K sodelovanju vabimo tudi vas, dragi kupci, ki svoj kamenček v mozaiku dobrodelnosti lahko prispevate tako, da darujete hrano v označene vozičke v vseh naših trgovinah SPAR in INTERSPAR ter SPAR Partner.  

Anini zvezdici lahko letos pomagaš tudi od doma!

Sledi našemu Instagram profilu spar.si, saj bomo z vsakim novim sledilcem Ani in njenim zvezdicam podarili en izdelek znamke Spar. V komentarju označi prijatelje in jih povabi k sodelovanju.
Čarobne praznike ustvarjamo skupaj.