Že drugo leto zapored sodelujemo s Tremi zimskimi botri

V Sloveniji v revščini živi več kot 50.000 otrok. Kot vsi otroci, imajo tudi oni med božičnimi prazniki skrite želje, ki pa pogosto ostanejo neizpolnjene, saj jih njihovi starši ne morejo uresničiti. To je bil glavni razlog, ki je združil tri prostovoljke s preprosto idejo – zbrati pisemca, ki so jih otroci iz socialno ogroženih družin napisali trem dobrim možem in poiskati prostovoljce, ki so pripravljeni priskrbeti ta darila. Rodil se je projekt Trije zimski botri, ki je prvo leto osrečil 500 otrok, drugo leto že tisoč, lansko leto pa kar 2.000 otrok.

Postanite četrti zimski boter

Želimo, da so prazniki lepi za vse. Zato že drugo leto zapored sodelujemo s Tremi zimskibi botri, k sodelovanju pa vabimo tudi vas.

Vsako leto Trije zimski botri v sodelovanju z enotami Zveze prijateljev mladine Slovenije in drugimi humanitarnimi ter dobrodelnimi društvi in organizacijami pridobijo pisemca otrok iz socialno ogroženih družin.

Obiščite spletno stran www.trijezimskibotri.si in si izberite eno od pisem, ki so jih napisali otroci iz socialno ogroženih družin. Z vašim osebnim darilom jim boste polepšali praznične dni.

 

Darila boste lahko tudi letos oddali v naših izbranih trgovinah.

Od 15. 11. do 2. 12. lahko darila za otroke v projektu Trije zimski botri oddate tudi v naslednjih trgovinah INTERSPAR (na INFO točki):

Interspar BTC, Murska Sobota
Interspar Citycenter, Celje
Interspar Qlandia, Novo mesto
Interspar Qlandia, Kranj
Interspar Park Center Koper
Interspar Qlandia, Ptuj
Interspar Europark, Maribor
Interspar Qlandia, Maribor
Interspar Šalek, Velenje
Interspar Qlandia, Nova Gorica