Aktualni kuponi, popusti in promocije v tem tednu

Vsi aktualni SPAR kuponi in popusti, zbrani na enem mestu! Kupon presenečenja, 25 % popust, dan za upokojence in ostale akcije. Bodite na tekočem z vsemi ugodnostmi v naših trgovinah.

Ljubezen in vse, kar paše zraven

Zopet je čas za obdarovanje in za prijetne trenutke v krogu družine in najbližjih. A poleg praznikov in daril najbolj »paše« ljubezen, kar lahko preverite tudi v naših prazničnih TV oglasih, kjer eden in edini MAGNIFICO prebira vaše praznične želje.

TO SMO MI

Lokalna pridelava in domače kmetovanje v novih okoliščinah še pridobivata na svoji veljavi. V Sparu smo še okrepili vezi s svojimi partnerji. V naših trgovinah vam ponujamo predvsem lokalne pridelke in izdelke slovenskih dobaviteljev.

Magnificov ekskluzivni koncert

Poletje se počasi poslavlja, kar pa ne pomeni, da si ga ne bi mogli pričarati nazaj z ekskluzivnim koncertom, sestavljenim iz Magnificovih največjih hitov, odpetih v živo! Odlična glasbena podlaga tudi za jesenska druženja.

Že veste, kaj boste jedli?

Zavihajte rokave in si nadenite predpasnik! Vabljeni na Sparovo kulinarično spletno stran JEDEL BI, kjer vas čakajo recepti, ki so jih za vas pripravili naši kuharski vplivneži.

Čas za žar

Začela se je sezona peke na žaru! Fantastični okusi in enostavna priprava, a super je, če poznamo vsaj nekaj osnovnih pravil peke na žaru. Mi smo za vas pripravili kup idej, priporočil in receptov, s pomočjo katerih lahko postanete pravi mojster žara!

Hrana ne sodi v smeti

V sklopu naše dolgoročne akcije Hrana ne sodi v smeti in sodelovanja s kuharskim mojstrom Markom Pavčnikom redno objavljamo uporabne nasvete ter izvirne recepte za čim boljši izkoristek hrane. Preberite tudi več o našem sodelovanju s humanitarnimi organizacijami, ki jim doniramo viške hrane.

ABC peke z drožmi z Anito Šumer

Tudi vas že od nekdaj zanima, kako se pripravijo droži, a niste nikoli imeli časa, da bi se lotili dela? Ravno zdaj je pravi trenutek, da usvojite novo znanje in v kuhinji zasijete kot Anita Šumer.  

Polnovredni rastlinski izdelki GRASHKA

Izdelki Grashka so narejeni so iz regionalno pridelanih ekoloških sestavin, med njimi pa najdete že znane sestavine kot so čičerika, ajda, konoplja, bob in beli fižol, hkrati pa ponujajo popolnoma nove in edinstvene okuse, ki nastanejo s postopki fermentacije, dehidracije in dimljenja.

Največ za vas!

Največ izbranih produktov trgovskih znamk najdete pri nas. Ponosni smo, da je letos ta laskav naziv pridobilo kar sedem skupin izdelkov naših trgovskih znamk. Spoznajte jih in uživajte v njihovi odličnosti!

ŠTARTAJ SLOVENIJA

Bodite na tekočem z aktualnim dogajanjem v projektu Štartaj Slovenija! Ne spreglejte novih izdelkov in aktualnih ponudb, predstavljamo pa tudi nove podjetnike ter uspešne podjetniške zgodbe.  

Podpiramo tradicionalno, sezonsko, lokalno

Projekt Kuhnapato že 11 let z uporabno vsebino, neformalnimi učnimi načini ter sodobnimi motivacijskimi prijemi spodbuja mladostnike k zdravemu načinu prehranjevanja in tradicionalnim pristopom k pripravi obrokov. Naše podjetje projekt podpira že polnih 6 let.

SPAROVA cvetličarna

Vstopite v SPAROVO cvetličarno. Poleg predstavitve lončnic in šopkov smo za vas pripravili nasvete za ravnanje z njimi. Vsak teden vam priporočimo tudi novo rastlino po akcijski ceni!  

Slovenska jabolka

Jabolka so odlična izbira, saj so zaradi svojih lastnosti izjemno primerna za skladiščenje skozi vso leto in vedno dostopna. Uživamo jih lahko sveža, kuhana v kompotih, pečena, dušena ali sušena, iz njih pa lahko pripravimo tudi kis ali sok. Vsa jabolka, ki so v ponudbi v trgovinah Spar in Interspar, so pridelana v Sloveniji.

Slovenski krompir

Krompir je četrta najpomembnejša kulturna rastlina po količini pridelane hrane na svetu ter predstavlja bistveno sestavino številnih kuhinj. Vsestranski krompir pripravljamo na najrazličnejše načine, je nepogrešljiva priloga glavnim jedem ali pa samostojna jed, poznamo pa ga tudi v obliki priljubljenih prigrizkov in celo sladic.

Dobro zame

V Sparu se zavedamo svoje odgovornosti pri skrbi za javno zdravje in spodbujanju
uravnoteženega življenjskega sloga. V skladu z našo vizijo skrbimo, da vam
na naših policah nudimo raznovrstne izdelke za vsak življenjski slog. Preverite prehranske prednosti izbranih izdelkov in preberite članke.