Kuhnapato kuha tudi doma

V projektu Kuhnapato slovenski šolarji že 9. leto kuhajo tradicionalne jedi iz lokalnih sestavin. Tokrat pa so se mladi kuharji z OŠ Dornberk znašli v povsem drugačni kuhinji. Kuhalnico so vrteli zunaj, v senci vipavskih češenj! Poglejte, kaj dobrega so ustvarili.

Samo pri nas: jabolka BONITA

Slovenska jabolka Bonita so nova zvezda med jabolki: odličnega okusa, sladko-kisla, hrustljava, sočna, primerna za skladiščenje in odporna na bolezni – ta sorta jabolk ponuja vse najboljše. V ponudbi samo v trgovinah Interspar in izbranih trgovinah SPAR.

Slovenska jabolka

Jabolko je eno od najbolj priljubljenih in najpogosteje gojenih sadežev. Strokovnjaki so za rojstni kraj vseh jablan določili nekdanje glavno mesto Kazahstana Almaty, ki v prevodu pomeni oče vseh jabolk. Poznali so jih sicer že v pradavnini, prav zato pravimo, da so jabolka stara tako rekoč kot civilizacija.

Slovenski krompir

Krompir je četrta najpomembnejša kulturna rastlina po količini pridelane hrane na svetu ter predstavlja bistveno sestavino številnih kuhinj. Vsestranski krompir pripravljamo na najrazličnejše načine, je nepogrešljiva priloga glavnim jedem ali pa samostojna jed, poznamo pa ga tudi v obliki priljubljenih prigrizkov in celo sladic.

Štipendije za dijake

V Sparu postavljamo temelje za prihodnost mladih, ki bodo soustvarjali našo zgodbo. Skupaj smo prva trgovina, zato dijakom zagotavljamo obvezno šolsko prakso in počitniško delo, strokovno ekskurzijo v Spar Akademie na Dunaju ter mesečno štipendijo v višini 200 € in nagrado 100 € za odlični uspeh. Prijavite se!

29 novih izdelkov, 9 podjetniških ekip

V 5. letu projekta vam s ponosom predstavljamo nove izdelke podjetniških ekip, ki jih že dobro poznate iz preteklih sezon. Z inovativnimi in trajnostnimi izdelki se tudi letos potegujejo za naziv HIT produkt. Ekskluzivno v vseh 13 trgovinah Interspar in 45 izbranih trgovinah Spar.

#ostanidoma in se nam pridruži

Zbrali smo najboljše in najbolj zabavne aktivnosti, ki jih lahko počnete doma. Pridružite se nam pri telovadbi, peki z drožmi, preizkušanju novih receptov, vrtnarjenju ali ustvarjanju iz raznih materialov. Z nami vam ne bo nikoli dolgčas!