Trgovine in delovni časi

Poiščite vašo najbližjo trgovino

DELOVNI ČAS TRGOVIN SPAR IN INTERSPAR

Vse trgovine INTERSPAR so od 4. 1. dalje odprte od 8:00 do 20:30.

 

Trgovine SPAR se odpirajo po običajnem delovnem času, tiste, ki imajo sicer delovni čas do 21:00, se zdaj zaprejo ob 20:30.

 

RESTAVRACIJE INTERSPAR

Obveščamo vas, da so restavracije INTERSPAR ODPRTE za:

- OSEBNI PREVZEM JEDI,

- NAROČANJE JEDI NA DOM PREKO APLIKACIJE WOLT.

 

Možno je tudi vnovčevanje študentskih bonov.

 

V restavraciji INTERSPAR Citypark je prevzem jedi možen le po predhodnem telefonskem naročilu, kjer dobite tudi informacije o dnevni ponudbi. Prevzem jedi je v trgovini INTERSPAR v Cityparku, blagajna 10.

Restavracija INTERSPAR Murska Sobota je zaenkrat še zaprta.

 

Več o ponudbi restavracij INTERSPAR >>

 

 

V trgovino naj vstopajo le ZDRAVE OSEBE. Če opažate znake okužbe zgornjih dihal (vročina, kašelj, težko dihanje), vas prosimo, da v trgovino ne vstopate. Pred vstopom v trgovino si je potrebno obvezno RAZKUŽITI ROKE. Razkužilo je na voljo pri vhodu v trgovino. Vstop v trgovino je možen le z uporabo ZAŠČITNE MASKE, ki prekrije nos in usta. V trgovini upoštevajte ohranjanje varnostne razdalje vsaj 1,5 - 2 metra do ostalih strank in zaposlenih. Priporočamo brezstični način plačevanja.

Poleg tega upoštevamo zakonsko predpisano največje dovoljeno število kupcev, ki so lahko istočasno v trgovini. Pri izračunu števila oseb za vsako posamezno trgovino upoštevamo priporočilo NIJZ. Obvestila o omejitvi števila strank so objavljena na vhodu posamezne trgovine.

 

V skladu z novelo Zakona o trgovini, ki razen z zakonom določenih izjem uvaja zaprtje trgovin ob nedeljah, in z zakonom določenih
dela prostih dnevih, so vse trgovine Spar in Interspar ter restavracije Interspar OB NEDELJAH ZAPRTE.

Lokacija ni najdena